Srečanje vidca Ivana s Kraljico miru 28.12.2012, na Podbrdu (Medjugorje)Rad bi vam na kratko opisal nocojšnje srečanje z Gospo, z besedami ki jih poznam; ker je opisati to srečanje zelo težko, saj je vsaka beseda prerevna, da bi mogla opisati lepoto tega srečanja; posebno je težko opisati ljubezen Matere. Tudi nocoj je Gospa prišla zelo radostna in srečna. Vse nas je pozdravila s svojim Materinskim blagoslovom: "Hvaljen Jezus, dragi moji otroci!" Nato je z razprostrtimi rokami dalj čas molila nad vsemi, posebno za vse prisotne bolnike. Potem je rekla:
„Dragi otroci, tudi danes vas vabim k radosti, ponovno vas vabim k radosti. Istočasno vas vabim k odgovornosti. Dragi otroci, z odgovornostjo sprejmite moja sporočila in živite po njih, ker vas s tem, ko boste po njih živeli, želim privesti do svojega Sina. Vsa ta leta sem z vami in moj prst kaže na mojega Sina Jezusa, ker vas želim vse predati Njemu. Zato je v sledečih dneh vaša naloga, da si postavite vprašanje: Kaj lahko naredim, da bi bilo moje srce bliže Jezusu? Kaj moram opustiti, kaj moram odbiti, da bi moje srce bilo bliže Jezusu? Dragi otroci, molim za vse vas, da bi vaš odgovor bil: "Da, želim biti blizu Jezusu!" Hvala, dragi otroci, ker ste tudi danes odgovorili na moj klic in ste rekli Da.“
Nato sem priporočil vse vas, vse vaše potrebe, vaše namene, vaše družine, posebno pa bolnike.
Za tem je Gospa nekaj časa nadaljevala z molitvijo za duhovnike in za poklice v Cerkvi.
Na koncu je Gospa odšla v molitvi in v znamenju križa in svetlobe, s pozdravom: "Pojdite v miru, dragi moji otroci. Hvala!"
.......................................................................................................................................
Gospina poruka preko vidioca Ivana, 28.12.2012:
Želio bi ukratko opisati susret večeras s Gospom sa riječima koje imam, jer opisati susret sa Gospom je vrlo teško jer je svaka riječ siromašna da bi opisala ljepotu ovog susreta. Posebno je jako teško opisati ljubav majke. Dakle, želio bi vam reći riječima koje imam na najkraći i najjednostavniji način. I večeras Gospa je došla vrlo radosna i sretna. Pozdravila nas je sve svojim Majčinskim blagoslovom. Hvaljen Isus draga djeco moja. Tada je Gospa molila nad svima nama duže vremena rasirenih ruka, a posebno za sve prisutne bolesne. Zatim je Gospa rekla:" Draga djeco i danas vas pozivam na radost, pozivam vas iznova na radost. U isto vrijeme vas pozivam na odgovornost." Draga djeco sa odgovornošću primite moje poruke, i zivite moje poruke, zato što živjeći moje poruke želim vas dovesti do moga Sina. Svih ovih godina zajedno sam s vama imoj prst pokazuje na moga sina Isusa, zato sto vas sve želim predati njemu. Zato sljedećih dana vas je zadatak postaviti sebi pitanje :" Što mogu učiniti da bi moje srce bilo bliže isusu? Šta moram napustiti , što moram odbiti da moje srce bilo bliže isusu?" "Draga djeco je molim za sve vas da vas odgovor bude: "Da želim biti blizu Isusu!" Hvala draga djeco zato sto se i danas odgovorili na moj poziv i rekli ste da. Tada sam preporucio sve vas, sve vaše potrebe, vaše nakane, vaše obitelji, a posebno bolesne. Tada je gospa nastavila moliti jedno vrijeme za svećenike i za zvanja u Crkvi. Gospa je zatim otišla u molitvi i u znaku križa i svjetla, s pozdravom: "Idite u miru, draga djeco moja". Hvala!


<< Nazaj

Natisni