Prikazovanje 25.decembra 2007 Jakovu Čolo

Na zadnjem vsakodnevnem prikazovanju 12.septembra 1998, je Gospa rekla Jakovu Čolu, da se mu bo prikazovala enkrat letno in to 25.decembra na Božič. Tako je tudi bilo letos in sicer, prikazovanje se je začelo ob 14.29 in je trajalo 6 minut.

Gospa mu je dala sledeče sporočilo:
"Dragi otroci! Danes vas na poseben način kličem, da se odprete Bogu in da vsako vaše srce postane mesto Jezusovega rojstva. Otročiči, ves ta čas, ki mi ga Bog dopušča, da bi bila z vami, vas želim voditi do radosti vašega življenja. Edino prava radost vašega življenja je Bog. Zato, otročiči, ne iščite radosti v zemeljskih stvareh, ampak odprite vaše srce in sprejmite Boga. Otročiči, vse mine, samo Bog ostane v vašem srcu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.
"


"Draga djeco! Danas vas na poseban način pozivam na otvaranje prema Bogu i neka svako vaše srce postane mjesto Isusovog rođenja. Dječice, sve ovo vrijeme koje mi Bog dopušta da budem s vama želim vas voditi do radosti vašeg života. Dječice, jedina istinska radost vašeg života je Bog. Zato draga djeco, ne tražite radost u ovozemaljskim stvarima već otvorite vaša srca i prihvatite Boga. Sve dječice prolazi, jedino Bog ostaje u vašem srcu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu."


<< Nazaj

Natisni