LETNO
PRIKAZOVANJE MIRJANI DRAGIČEVIĆ-SOLDO 18. MARCA 2003

 

18.3.2003 Vidkinja Mirjana Dragičević-Soldo je imela vsakodnevno prikazovanje od 24.junija 1981 do 25.decembra 1982. Pri zadnjem vsakodnevnem prikazovanju ji je Gospa podelila deseto skrivnost in rekla, da se ji bo enkrat letno prikazovala in to 18.marca.Tako je bilo vsa pretekla leta.

Več tisoč romarjev se je zbralo pri molitvi rožnega venca v skupnosti"Cenacolo". Prikazovanje se je začelo od 8:55 in trajalo do 9:02h.

Gospa je dala sledeče sporočilo:

 "Dragi otroci! Posebno v tem svetem času pokore in molitve vas kličem k izbiri. Bog vam je dal svobodno voljo, da izberete življenje ali smrt. S srcem poslušajte moja sporočila, da bi spoznali kaj vam je storiti in kako boste našli pot do življenja. Moji otroci, brez Boga ne morete ničesar, niti za trenutek ne pozabite tega. Torej kaj ste vi in kaj boste na zemlji, kadar boste pod njo spet prišli(?). Ne jezite Boga, ampak mi sledite k življenju. Hvala vam, ker ste tukaj!"

"Draga djeco! Posebno u ovo sveto vrijeme pokore i molitve, pozivam vas na izbor. Bog vam je dao slobodnu volju da izaberete život ili smrt. Srcem slušajte moje poruke da biste spoznali što vam je činiti i kako čete put do života nači. Djeco moja, bez Boga ne možete ništa, to nijedan trenutak nemojte zaboraviti. Jer što ste vi i što čete na zemlji kada čete pod nju opet doči. Ne srdite Boga, nego me slijedite k životu. Hvala vam što ste tu!"

 

 

<< Nazaj