LETNO PRIKAZOVANJE MIRJANI DRAGIČEVIĆ-SOLDO 18. MARCA 2004

 
18.marca 2004 Videlica Mirjana Dragičević-Soldo je imela vkodnevno videnje od 24.junija 1981 do 25.decembra 1982. Na zadnjem vsakodnevnem prikazovanju Gospe ji je zaupala deseto skrivnost, ter ji rekla, da se ji bo prikazovala enkrat letno in sicer 18.marca. Takoje bilo tudi tekom vseh teh let.

Več tisoč romarjev se je zbralo na molitvi Rožnega venca v komuni Cenacolo(Čenakolo). Prikazovanje se je začelo ob 13.58 in trajalo do 14.03. Gospa je dala sledeče sporočilo:

"Dragi otroci! Tudi danes, ko vas gledam, s polnim srcem ljubezni vam želim povedati, da to kar vztrajno iščete, po čemer hrepenite, otročiči moji je tu pred vami. Dovolj je, da v očiščeno srce postavite mojega Sina na prvo mesto in spregledali boste. Poslušajte me in dovolite mi, da vas k temu vodim materinsko."

"Draga djeco! I danas, gledajući na vas, srca puna ljubavi želim vam reći da ono što uporno tražite, za čim čeznete, dječice moja, je tu pred vama. Dovoljno je da u očišćeno srce stavite moga Sina na prvo mjesto i progledat ćete. Poslušajte me i dopustite mi da vas k tome majčinski vodim. "