Sporočila Device Marije po vidkinji Mariji Pavlović - Lunetti v Međugorju v letu 2008

408. Sporočilo z dne 25.januarja 2008. "Dragi otroci! S postnim časom se približujete času milosti. Vaše srce je kot zorana zemlja in pripravljeno je sprejeti sad, ki bo zrasel v dobro. Otročiči vi ste svobodni v izbiri dobrega ali zla. Zato vas vabim: molite in postite se. Posadite radost in sad radosti v vaših srcih bo rasel v vaše dobro in drugi ga bodo videli in prejeli prek vašega življenja. Odpovejte se grehu in izberite večno življenje. Jaz sem z vami in posredujem za vas pri svojem Sinu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

409. Sporočilo z dne 25.februarja 2008. "Dragi otroci! V tem milostnem času vas znova kličem k molitvi in odpovedovanju. Naj bo vaš dan prepleten z malimi gorečimi molitvami za vse tiste, ki niso spoznali Božje ljubezni. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

410. Sporočilo z dne 25.marca 2008 "Dragi otroci. Kličem vas, da delate na osebnem spreobrnjenju. Še ste daleč od srečanja z Bogom v vašem srcu. Zato ostanite čim več časa v molitvi in čaščenju Jezusa v Presvetem oltarnem zakramentu, da vas On spremeni in postavi v vaša srca živo vero in željo po večnem življenju. Vse je minljivo otročiči, samo Bog je neminljiv. Z vami sem in spodbujam vas z ljubeznijo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

411. Sporočilo z dne 25.aprila 2008. "Dragi otroci. Tudi danes vas vse kličem, da rastete v Božji ljubezni kakor cvet, ki čuti tople žarke pomladi. Tako tudi vi otročiči rastite v Božji ljubezni in nosite jo vsem tistim, ki so daleč od Boga. Iščite Božjo voljo in delajte dobro tistim, ki vam jih je Bog postavil na vašo pot in bodite luč in radost. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

412. Sporočilo z dne 25.maja 2008. "Dragi otroci. V tem milostnem času, ko mi je Bog dovolil, da bom z vami, otročiči, ponovno vas kličem k spreobrnjenju. Delajte za odreševanje sveta na poseben način dokler sem z vami. Bog je usmiljen in daje posebne milosti in zato jih poiščite v molitvi. Jaz sem z vami in vas ne puščam samih. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

413. Sporočilo z dne 25.junija 2008. "Dragi otroci. Tudi danes vas z veliko radostjo v svojem srcu kličem, da mi sledite in poslušate moja sporočila. Bodite radostni nositelji miru in ljubezni v tem nemirnem svetu. Jaz sem z vami in vas vse blagoslavljam s svojim sinom Jezusom Kraljem miru. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

414. Sporočilo z dne 25.julija 2008. "Dragi otroci. V tem času, ko mislite na telesni počitek, vas kličem k spreobrnjenju. Molite in delajte tako, da bi vaše srce zahrepenelo po Bogu Stvarniku, ki je pravi počitek vaše duše in vašega telesa. Naj vam On odkrije svoj obraz in naj vam On da svoj mir. Jaz sem z vami in posredujem pri Bogu za vsakega izmed vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

415. Sporočilo z dne 25.avgusta 2008. "Dragi otroci. Tudi danes vas kličem k osebnemu spreobrnjenju. Bodite vi tisti, ki se boste spreobrnili in s svojim življenjem pričevali, ljubili, odpuščali in vnašali radost Vstalega v ta svet, kjer je moj Sin umrl in kjer ljudje ne čutijo potrebe, da ga iščejo in odkrijejo v svojem življenju. Vi Ga častite in naj bo vaše upanje upanje za tista srca, ki nimajo Jezusa. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

416. Sporočilo z dne 25.septembra 2008. "Dragi otroci. Naj bo vaše življenje ponovna odločitev za mir. Bodite radostni nositelji miru in ne pozabite, da živite v milostnem času, v katerem vam Bog daje velike milosti po moji navzočnosti. Ne zapirajte se otročiči, ampak izkoristite ta čas in prosite za dar miru in ljubezni za vaše življenje, da bi postali pričevalci za druge. Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

417. Sporočilo z dne 25.oktobra 2008. "Dragi otroci. Na poseben način vas vse vabim, da molite po mojih namenih, da bi z vašimi molitvami zaustavili satanov načrt nad to zemljo, ki je vsak dan vse dlje od Boga in nemesto Boga postavlja sebe in uničuje vse kar je lepo in dobro v dušah vsakega izmed vas. Zato otročiči, oborožite se z molitvijo in postom, da bi se zavedali kako vas Bog ljubi in izpolnite Božjo voljo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

418. Sporočilo z dne 25.novembra 2008. "Dragi otroci. Tudi danes vas kličem, da v tem milostnem času molite, da bi se mali Jezus rodil v vašem srcu. On, ki je sam mir naj po vas daruje mir celemu svetu. Zato otročiči, molite brez prenehanja za ta razburkani svet brez upanja, da bi tako vi postali pričevalci miru za vse. Naj upanje steče v vaših srcih kakor reka milosti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

419. Sporočilo z dne 25.decembra 2008. "Dragi otroci. Tekate, delate, zbirate, a brez blagoslova. Vi ne molite. Danes vas kličem, da se zaustavite pred jaslicami in premišljujete o Jezusu, ki vam ga tudi danes dajem, da vas blagoslovi in pomaga, da dojamete, da brez njega nimate prihodnosti. Zato, otročiči, predajte vaša življenja v Jezusove roke, da vas On vodi in ščiti pred vsakim zlom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

<< Nazaj

Natisni