Sporočila Device Marije po vidkinji Mariji Pavlović - Lunetti v Međugorju v letu 2009

420. Sporočilo z dne 25.januarja 2009. "Dragi otroci. Tudi danes vas kličem k molitvi. Naj vam bo molitev kakor seme, ki ga boste dali v moje srce, ki ga bom za vas predala svojemu sinu Jezusu za rešitev vaših duš. Želim otročiči, da se vsak izmed vas zaljubi v večno življenje, ki je vaša prihodnost in da vam bodo vse zemeljske stvari v pomoč, da bi se tako približali Bogu Stvarniku. Jaz sem z vami tako dolgo, ker ste na napačni poti. Samo z mojo pomočjo, otročiči, boste odprli oči. Veliko je tistih, ki živeč moja sporočila dojemajo, da so na poti svetosti k večnosti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

421. Sporočilo z dne 25.februarja 2009. "Dragi otroci. V tem času odpovedovanja, molitve in pokore vas znova kličem: Pojdite in spovejte se svojih grehov, da bi milost odprla vaša srca in dopustite ji da vas spremeni. Sreobračajte se otročiči, odprite se Bogu in njegovemu načrtu za vsakega izmed vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

422. Sporočilo z dne 25.marca 2009. "Dragi otroci. V tem pomladanskem času, ko se vse prebuja iz zimskega spanja, prebudite tudi vi vaše duše z molitvijo, da bi bile pripravljene sprejeti svetlobo vstalega Jezusa. Naj vas On otročiči približa svojemu srcu, da bi tako postali odprti za večno življenje. Prosim za vas in posredujem pred Najvišjim za vaše iskreno spreobrnjenje. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

423. Sporočilo z dne 25.aprila 2009. "Dragi otroci. Danes vas vse kličem k molitvi za mir in da pričujete zanj v svojih družinah, da bi mir postal največji zaklad na tej nemirni zemlji. Jaz sem vaša Kraljica Miru in vaša mati. Želim vas popeljati po poti miru, ki prihaja samo od Boga. Zato molite, molite, molite! Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

424. Sporočilo z dne  25.maja 2009. "Dragi otroci. V tem času vas vse kličem k molitvi za prihod Svetega Duha na vsako krščeno bitje, da bi vas Sveti Duh vse obnovil in povedel na pot pričevanja vaše vere, vas in vse tiste, ki so daleč od Boga in njegove ljubezni. Jaz sem z vami in posredujem za vas pri Najvišjem. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

425. Sporočilo z dne 25.junija 2009. "Dragi otroci. Radujte se z menoj, spreobračajte se v radosti in zahvaljujte se Bogu za dar moje prisotnosti med vami. Molite, da bi bil Bog v vaših srcih v središču vašega življenja in s svojim življenjem pričujete, otročiči, da bi vsako bitje občutilo Božjo ljubezen. Bodite moje iztegnjene roke za vsako bitje, da bi se približalo Bogu ljubezni. Jaz vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

426. Sporočilo z dne 25.julija 2009. "Dragi otroci. Naj vam bo ta čas, čas molitve. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

427. Sporočilo z dne 25.avgusta 2009. "Dragi otroci. Danes vas znova kličem k spreobrnenju. Otročiči, niste dovolj sveti in ne izžarevate svetosti drugim, zato molite, molite, molite in delajte na osebnem spreobrnjenju, da bi tako bili znamenje Božje ljubezni za druge. Jaz sem z vami in vas vodim k večnosti po kateri mora hrepeneti vsako srce. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

428. Sporočilo z dne 25.septembra 2009. "Dragi otroci! Z radostjo, vztrajno delajte na vašem spreobračanju. Darujte vse vaše radosti in žalosti mojemu Brezmadežnemu srcu, da vas morem vse voditi k mojemu predragemu Sinu, da bi tako v Njegovem srcu odkrili radost. Z vami sem, da vas poučujem in vodim k večnosti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

429. Sporočilo z dne 25.oktobra 2009. "Dragi otroci! Tudi danes vam prinašam svoj blagoslov in vas vse blagoslavljam in vabim, da rastete na tej poti, ki jo je Bog preko mene pričel za vaše odrešenje. Molite, postite se in radostno pričujte vašo vero, otročiči in naj bo vaše srce vedno izpolnjeno z molitvijo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

430. Sporočilo z dne 25.novembra 2009. " Dragi otroci! V tem milostnem času vas vse kličem, da obnovite molitev v vaših družinah. Pripravite se z radostjo na Jezusov prihod. Otročiči, naj bodo vaša srca čista in primerna, da bosta mogli ljubezen in toplota priti po vas v vsako srce, ki je daleč od Njegove ljubezni. Otročiči, bodite moje iztegnjene roke, roke ljubezni za vse, ki so se izgubili, ki nimajo več vere in upanja. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

431. Sporočilo z dne  25.decembra 2009. "Dragi otroci! V tem radostnem dnevu vas vse prinašam pred mojega Sina, Kralja miru, da vam On da svoj mir in blagoslov. Otročiči, ta mir in blagoslov delite v ljubezni z drugimi. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

<< Nazaj

Natisni