Sporočila Device Marije po vidkinji Mariji Pavlović - Lunetti v Međugorju v letu 2013

468. Sporočilo z dne 25. januarja: "Dragi otroci! Tudi danes vas kličem k molitvi. Naj bo vaša molitev močna kot živi kamen, vse dokler s svojim življenjem ne postanete pričevalci. Pričujte o lepoti svoje vere. Z vami sem in pred svojim Sinom posredujem za vsakega od vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

469. Sporočilo z dne 25. februarja: "Dragi otroci! Tudi danes vas kličem k molitvi. Greh vas vleče k zemeljskim stvarem, jaz pa sem prišla, da vas povedem k svetosti in Božjim stvarem; vi pa se borite in vaše moči trošite v boju z dobrim in zlim, ki je v vas. Zato, otročiči, molite, molite, molite, dokler ne postane molitev za vas radost in vaše življenje bo postalo preprosta hoja k Bogu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu!"

470. Sporočilo Kraljice miru z dne 25. marca: "Dragi otroci! V tem milostnem času vas vabim, da vzamete v roke križ mojega ljubljenega Sina Jezusa in da razmišljate o Njegovem trpljenju in smrti. Naj bo vaše trpljenje združeno z Njegovim trpljenjem in ljubezen bo zmagala, ker je On, ki je Ljubezen, sam sebe dal iz ljubezni, da reši vsakega od vas. Molite, molite, molite, dokler ne zavladata ljubezen in mir v vaših srcih. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu."

<< Nazaj

Natisni