Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. februarja 2020:

“Dragi otroci!
V tem milostnem času želim videti vaše obraze preobražene v molitvi. Tako ste preplavljeni z zemeljskimi skrbmi in ne občutite, da je pomlad na pragu. Poklicani ste, otročiči, k pokori in molitvi. Kakor se narava bori v tišini za novo življenje, ste tudi vi poklicani, da se v molitvi odprete Bogu, v katerem boste našli mir in toplino pomladnega sonca v svojih srcih. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………
Poruka, 25. veljača 2020
„Draga djeco! U ovom milosnom vremenu želim vidjeti vaša lica preobražena u molitvi. Vi ste tako preplavljeni zemaljskim brigama i ne osjećate da je proljeće na pragu. Pozvani ste, dječice, na pokoru i molitvu. Kao što se priroda bori u šutnji za novi život i vi ste pozvani da se u molitvi otvorite Bogu u kojem ćete naći mir i toplinu proljetnog sunca u vašim srcima. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. februarja 2020:

“Dragi otroci,
po Božji odločitvi in ljubezni sem izbrana, da sem mati Boga in vaša mati. A tudi po svoji volji in svoji neizmerni ljubezni do nebeškega Očeta in svojem popolnem zaupanju Vanj. Moje telo je bilo kelih Boga človeka.
Bila sem v službi resnice, ljubezni in odrešenja. Kot sem tudi sedaj tu med vami, da vas, otroci moji, apostoli moje ljubezni, pokličem, da bi bili nosilci resnice, da vas pokličem, da bi vi s svojo voljo in ljubeznijo do mojega Sina širili Njegove Besede – Besede odrešenja. Da s svojimi dejanji pokažete vsem tistim, ki niso spoznali mojega Sina, Njegovo ljubezen.
Moč boste prejeli v evharistiji, mojem Sinu, ki vas hrani s svojim telesom in krepi s svojo krvjo. Otroci moji, sklenite roke in glejte v križ v tišini. Na ta način črpajte vero, da jo boste mogli prenesti, črpajte resnico, da boste mogli razlikovati, črpajte ljubezen, da boste znali zares ljubiti. Otroci moji, apostoli moje ljubezni, sklenite roke, glejte v križ, samo v križu je odrešenje.
Hvala vam.”
……………………………
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. veljače 2020.
Draga djeco,
Po djelu odluke i ljubavi Božje ja sam izabrana da budem majka Boga i vaša majka. Ali i po mojoj volji i mojoj neizmjernoj ljubavi prema Nebeskome Ocu i mom potpunom povjerenju u Njega, moje tijelo je bilo kalež Bogo-čovjeka.
Bila sam u službi istine, ljubavi i spasenja. Kao što sam i sada tu među vama da vas, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozovem da budete nositelji istine, da vas pozovem da vi svojom voljom i ljubavlju prema mome Sinu širite Njegove riječi – riječi spasenja. Da svojim djelima pokažete, svima onima koji nisu upoznali moga Sina, njegovu ljubav.
Snagu ćete naći u Euharistiji, mome Sinu koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. Djeco moja, sklopite ruke i gledajte u križ u tišini. Na taj način crpite vjeru da biste je mogli prenositi, crpite istinu da biste mogli razlikovati, crpite ljubav da biste znali zaista ljubiti. Djeco moja, apostoli moje ljubavi, sklopite ruke, gledajte u križ. Samo je u križu spasenje. Hvala vam.