Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. februarja 2015:

“Dragi otroci!
V tem milostnem času vas vse kličem: več molite in manj govorite. V molitvi iščite Božjo voljo in jo živite po zapovedih, h katerim vas Bog kliče. Jaz sem z vami in z vami molim. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………………
Poruka, 25. veljača 2015
„Draga djeco! U ovom milosnom vremenu sve vas pozivam: više molite a manje pričajte. U molitvi tražite volju Božju i živite je po zapovijedima na koje vas Bog poziva. Ja sam s vama i s vama molim. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

MLADIFEST SLOVENIJA

Iščeš sebe?
Iščeš sebi podobne?

Ljudi, ki so radi veseli?
Ki imajo razlog za pogum?

Pridi na
MLADIFEST  SLOVENIJA

14. marca 2015 se bo prvič v Sloveniji zgodil Mladifest, festival vseh mladih, po letih in po srcu 🙂
V ljubljanski župniji Dravlje nas bodo prijazno sprejeli pod streho svoje moderne cerkvene stavbe. Na njihovi spletni strani piše, kako do njih. Ker nam je ta cerkev morda malo manj znana, prepisujemo  🙂

KAKO DO NAS
Po severni obvoznici peljite v smeri proti Kopru. Izberite izvoz Ljubljana-Dravlje in zavijte desno na Celovško cesto. V prvem semaforiziranem križišču zavijte levo in nato v naslednjem semaforziranem križišču zavijte desno.
Če prihajate k nam po južni ljubljanski obvoznici, glejte smer Kranj. Izberite_izvoz Ljubljana-Dravlje in pri semaforju zavijte levo na Regentovo cesto. V semaforiziranem križišču zavijte desno in nato pri naslednjem semaforju zavijte levo.
Dosegljivi smo tudi vsem, ki za vožnjo koristite avtobus/vlak in mestni potniški promet. V naš konec vozijo linije št. 1, 1B, 1S, N1, 7, 7L in 25.
Izstopite na postaji Dravlje. Če se pripeljete z avtobusom št. 7/7L, pa izstopite na postaji Plešičeva.
Če uporabljate GPS napravo, za pot do nas vtipkajte naslednje koordinate:
N 46°04.930´*E 014°28.337´
Vir in več informacij:
http://www.zupnija-dravlje.si/o-zupniji/kje-smo/kako-do-nas

Program se bo začel ob 9.00, nikakor ne gre zamuditi pričevanj v nadaljevanju, vrhunec srečanja bo sveta maša ob 12.00, sledilo bo še prijetno druženje in prijateljevanje ob malici iz nahrbtnika.
Če se bojiš, da bi bil/-a sam/-a, pripelji s sabo še prijatelja /prijateljico. Ali pa sošolca/sošolko. Pa tudi sosedje so dobra družba! 🙂

Pridi!
Mati Marija nas z veseljem pričakuje!

Posreduj plakat prijateljem:
http://www.medjugorje.si/slike-1/mladifest-slovenija-2015-web.pdf

Pripravljalna skupina
Mladifesta Slovenija

 Mladifest Sežana 2015

Sporočilo Kraljice miru po Ivanu Dragičeviću 23. februarja 2015:

“Dragi moji otroci, otročiči moji, tudi danes vas želim poklicati, v tem milostnem času, ki prihaja, molite več v svojih družinah, obnovite molitev v svojih družinah, posebno molite, dragi otroci, z otroki. Molite, dragi otroci, po mojih namenih, za moje načrte, ki jih želim uresničiti s svojim prihodom sem. Posebno molite za moje načrte miru. Mati moli skupaj z vami in je vedno blizu vas, zato se odločite, odločite se moliti več. Hvala vam, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
…………………………
“Draga djeco moja, dječice moja, i danas vas želim pozvati u ovom milosno vrijeme koje dolazi, molite više u vašim obiteljima, obnovite molitvu u vašim obiteljima posebno molite draga djeco sa djecom. Molite draga djeco na moje nakane, za moje planove koje želim ostvariti svojim dolaskom ovdje. Posebno molite za moje planove mira. Majka moli zajedno s vama i uvijek je blizu vas, zato se odlučite, odlčite se moliti više. Hvala vam draga djeco što ste se i danas odazvali mome pozivu.”

Sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 20. februarja 2015:

“Dragi otroci!
Danes vas kličem, da molite za mir, mir je v nevarnosti, molite več, molite s srcem! Mati moli z vami in posreduje pri svojem Sinu za vse vas. Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
……………..
“Draga djeco!
Danas vas pozivam da molite za mir, mir je u opasnosti, molite više, molite srcem! Majka moli s vama i zagovaram pred mojim Sinom za sve vas. Hvala draga djeco što ste se i danas, odazvali mom pozivu. “

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. februarja 2015:

„Dragi otroci!
Tukaj sem, med vami sem. Gledam vas, smehljam se vam in vas ljubim, kakor more le Mati. Po Svetem Duhu, ki prihaja po moji čistosti, vidim vaša srca in prinašam jih svojemu Sinu. Že dolgo časa pričakujem od vas, da bi bili moji apostoli, da molite za tiste, ki niso spoznali Božje ljubezni. Pričakujem molitev, izrečeno iz ljubezni, molitev, ki dela dobra dela in se žrtvuje. Ne izgubljajte časa z razmišljanjem o tem, ali ste vredni, da bi bili moji apostoli. Nebeški Oče bo vse sodil, vi pa Ga ljubite in poslušajte. Vem, da vas to vse vznemirja, tudi samo moje bivanje med vami, toda sprejmite ga z radostjo in molite, da dojamete, da ste vredni delati za Nebesa. Moja ljubezen je nad vami. Molite, da moja ljubezen zmaga v vseh srcih, ker je to ljubezen, ki odpušča, daje in nikoli ne preneha. Hvala vam.“
……………………..
Poruka preko vidjelice Mirjana Soldo od 02. veljače 2015:
Draga djeco!
Evo me, među vama sam. Gledam vas, smiješim vam se i ljubim vas kako samo Majka može. Po Duhu Svetom koji dolazi po mojoj čistoći vidim vaša srca i prinosim ih svome Sinu. Već dugo vremena od vas tražim da mi budete apostoli, da molite za one koji nisu upoznali ljubav Božju. Tražim molitvu rečenu iz ljubavi, molitvu koja čini djela i žrtve. Nemojte gubiti vrijeme razmišljajući o tome jeste li dostojni da mi budete apostoli. Nebeski Otac će sviju suditi, a vi Ga ljubite i slušajte. Znam da vas ovo sve zbunjuje i sam moj boravak među vama, ali prihvatite ga s radošću i molite da shvatite da ste dostojni raditi za Nebo. Moja ljubav je nad vama. Molite da moja ljubav pobijedi u svim srcima, jer to je ljubav koja prašta, daje i nikad ne prestaje. Hvala vam.