Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. junija 2014:

“Dragi otroci!
Najvišji mi daje milost, da morem biti še z vami in da vas vodim v molitvi k poti miru. Vaše srce in dušo žeja po miru in ljubezni, po Bogu in Njegovi radosti. Zato, otročiči, molite, molite, molite in v molitvi boste odkrili modrost življenja. Vse vas blagoslavljam in posredujem za vsakega od vas pri svojem sinu Jezusu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………………………..
Poruka, 25. lipanj 2014
„Draga djeco! Svevišnji mi daje milost da mogu biti još s vama i da vas vodim u molitvi prema putu mira. Vaše srce i duša žeđaju za mirom i ljubavlju, za Bogom i njegovom radošću. Zato, dječice, molite, molite, molite i u molitvi ćete otkriti mudrost življenja. Ja vas sve blagoslivljam i zagovaram za svakog od vas pred mojim sinom Isusom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Videc Ivan je imel srečanje s Kraljico miru, 24. junija ob 22. uri; nato je povedal:

Tudi danes, kot vsak dan po srečanju z Marijo, bi želel približati in opisati tudi vam, kar je bilo najpomembnejše v nocojšnjem srečanju.
Danes je poseben dan: danes, na tem kraju, pred triintridesetimi leti se je odprlo nebo in začela so se srečanja z Njo. Današnje srečanje je bilo resnično zelo radostno in posebno. Marija je prišla na poseben način vesela in srečna in nas je vse pozdravila s svojim materinskim pozdravom: “Hvaljen Jezus, dragi moji otroci!” Potem je, res z veliko radostjo, iztegnila roke in molila nad vsemi nami. Še posebno je molila nad vami, bolniki, ki ste tu prisotni. Nato je dalj časa posebej molila za mir v svetu in za mir v družinah. Nato je s svojim materinskim blagoslovom blagoslovila vse nas in vse, kar ste prinesli k blagoslovu. Priporočil sem ji vse vas, vaše potrebe, vaše namene, vaše družine in še posebno bolnike. Danes sem še posebej priporočil to župnijo, ki je na poseben način izbrana, in vse župljane. Po tem je Marija nekaj časa posebej molila za župnijo in za duhovnike, ki delajo in služijo v tej župniji. Nato je Marija nadaljevala z molitvijo tu, nad vsemi nami, z iztegnjenimi rokami. V tej molitvi je odšla v znamenju luči in križa s pozdravom: “Pojdite v miru, dragi moji otroci!” To je tisto, kar je bilo najbolj pomembno na nocojšnjem srečanju.
Naj še enkrat ponovim, da je bilo današnje srečanje resnično izjemno, nekaj posebnega. Sami veste, da je jutri 25. v mesecu in da bo Marija povedala sporočilo za ves svet. Počakajmo do jutri, da bomo slišali, kaj nam želi povedati.

http://www.medjugorje-info.com/hr/medjugorje/o-medjugorju/gospine-poruke/93-gospine-poruke/gospina-poruka-preko-ivana-dragicevica-24-06-2014.html

Sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 21. junija 2014

“Dragi otroci, danes vas želim na poseben način povabiti, v tem času milosti, ki prihaja: odgovorite na moja sporočila in začnite živeti moja sporočila. V teh letih, kolikor sem z vami, mi je moj Sin dopustil, da toliko ostajam z vami, ker vam želim govoriti, ker vas želim voditi k Njemu. Zato se trdno odločite: živite to, kar vam dajem, da vam bom mogla dajati nova sporočila in vas voditi k svetosti. Zato naj bo danes vaša odločitev: “DA – živeti!” Mati moli za vse vas in vedno posreduje pri svojem Sinu za vse vas. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………
http://www.medjugorje-info.com/hr/medjugorje/o-medjugorju/gospine-poruke/93-gospine-poruke/gospina-poruka-preko-ivana-dragicevica-21-06-2014.html

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. junija 2014:

“Dragi otroci! Vse vas kličem in sprejemam kot svoje otroke.
Molim, da me sprejmete in ljubite kot Mater.
Vse sem vas združila v svojem srcu, stopila sem med vas in vas blagoslavljam.
Vem, da od mene želite tolažbo in upanje, ker vas ljubim in zagovarjam.
Od vas pričakujem, da se združite z menoj v mojem Sinu in da ste moji apostoli.
Da bi to mogli, vas znova kličem, da ljubite.
Ni ljubezni brez molitve – ni molitve brez odpuščanja; ker ljubezen je molitev – odpuščanje je ljubezen!
Otroci moji, Bog vas je ustvaril, da ljubite, ljubite pa, da bi odpustili.
Vsaka molitev, ki prihaja iz ljubezni, vas združuje z mojim Sinom in s Svetim Duhom, Sveti Duh pa vas razsvetljuje in vas dela za moje apostole, apostole, ki bodo vse, kar delajo, delali v Gospodovem imenu.
Molili bodo z dejanji, ne samo z besedami, ker ljubijo mojega Sina in razumejo pot resnice, ki vodi v večno življenje.
Molite za svoje pastirje, da vas bodo mogli vedno voditi s čistim srcem po poti resnice in ljubezni, po poti mojega Sina.
Hvala vam.”
………………………………………..
Draga djeco! Sve vas pozivam i prihvaćam kao svoju djecu. Molim se da me vi prihvatite i ljubite kao majku. Sve sam vas sjedinila u svome srcu, sišla među vas i blagoslivljam vas. Znam da vi od mene želite utjehu i nadu jer vas ljubim i zagovaram. Ja od vas tražim da se sjedinite sa mnom u mome Sinu i budete mi apostoli. Da biste to mogli iznova vas pozivam da ljubite. Nema ljubavi bez molitve – nema molitve bez oprosta, jer ljubav je molitva – oprost je ljubav. Djeco moja, Bog vas je stvorio da ljubite, a ljubite da biste oprostili. Svaka molitva koja dolazi iz ljubavi sjedinjuje vas s mojim Sinom i Duhom Svetim, a Duh Sveti vas rasvjetljuje i čini mojim apostolima, apostolima koji će sve što rade raditi u ime Gospodnje. Oni će moliti djelima a ne samo riječima, jer ljube moga Sina i shvaćaju put istine koji vodi u vječni život. Molite za svoje pastire da vas uvijek mogu čista srca voditi putem istine i ljubavi, putem moga sina. Hvala vam.