One thought on “Mirjana 10 marca 2020 intervju”

 1. Hvaljen Jezus i Marija!
  Pozdravljeni bratje in sestre!
  Gledanjem in poslušanjem tega pričevanja od vidkinje Mirjane, sem prišel do enega in več spoznaj o katerih nam Mati Marija govori prek s. Mirjane.
  1. Ona kliče vsakega
  2. za Njo smo vsi mi njeni otroci kot Mati svojim otrokom
  3. Njem Sin Jezus Kristus je za Mater Marijo Prvi in Edini, Alfa in Omega, Začetek in Konec to isto želi da nam Njen Sin bode isto kot in Njej.
  4.Da bi dosegli to kaj nam sporoča in vabi je potrebno tudi nekaj pripravljenosti in truda, se je potrebno odločiti in slediti v mislih besedah in dejanju.
  5. Vzemi svoj križ vsak dan in hodi za menoj (Jezusove besede), v tej hoji za Jezusom nam bo pomagala Mati Marija Kraljica Miru. ker je mislila, premišljevala in živela življenje ki ga mi živimo pred nami. ( ne samo malo več kot polovico človeške dobi)
  6. da bi mogli hoditi skozi življenje preizkušnje in skušnjave Mati na daje pet kamnov ne tisti h kakršnih je David pokončal Goliata, ampak pet vrednot življenja.
  a) Molitev ( osebna, družinska in skupna v občestvu cerkve – molitev srca)
  b) Sveto Pismo (Biblija) in sicer branje, premišljevanje in življenje istega. (Mati Marija v Templju s Jožefom ni razumela besede svojega Sina Jezusa, ampak jih je zapisal v srce in premišljevala celo pot od Jeruzalema do Nazareta ter molila za razumevanje in Jezus postane poslušan, rastel je v milosti pri Bogu in ljudem.
  ( molitev dela čudeže)
  c) Sveta Maša dnevna, za Svetek in Nedeljska tukaj nam govori o pomembnosti Svete Maše, tukaj je moj Sin z Telesom, Dušo in Duhom. Amen! Tukaj je hrana, kopel in pijača, napoj vere, upanja in ljubezni. Pot Resnica in Življenje ki prihaja v nas. ( Jaz v vami Oče v Meni in mi smo Eno- Jezusove besede). To je tisti kruh ki ga molimo v Očenašu ( daj nam danes naš vsakdanji kruh)
  d) Spoved – pomiritev z Bogom. Čiščenje misli, besed in dejanj ki sem jih naredil dnevno, mesečno ali letno. ( zamislite če ne bi leto dni očistili spalnico, kuhinjo, stranišče, sobo bi se verjetno zadušili v lastnem prahu in nesnagi) in kako se počutite kdaj vse to bode čisto – s počutite sproščeno, ugodno in sveže a kako bolj kdaj pridete iz spovednice kjer so odpuščeni grehi, vsa umazanija, vsa poželenja, strasti in dr… Pojdite v miru grehi so vam odpuščeni v Imenu Jezusa! Čudovito. Amen!
  e) Pokora-Post- Žrtev, Zahvala
  Zahvala da zdaj čist sprejmem Sveto Obhajilo- Jezusa, da prenovljen ga ponesem v družino, službo, cerkev in svet živim neomadeževano, sveto in popolno, da skozi post- odrekanje sprejmem pravilne odločitev kako naprej, živeti pobožno in verno ne glede na ovire in padce, biti luč ki svetli, beseda ki navdihuje, tolaži, ljubi in odpušča.
  Bodite Sveti ker je vaš Oče Sveti, Bodite Popolni ker je vaš Oče Popolni ( Jezusove besede)
  končali so s molitvijo Pozdravljena Marija….
  Mir in dobro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja