Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. junija 2022:

“Dragi otroci! Radujem se z vami in zahvaljujem se vam za vsako žrtev in molitev, ki ste jo darovali za moje namene. Otročiči, ne pozabite, da ste pomembni v mojem načrtu odrešenja človeštva. Vrnite se k Bogu in molitvi, da bi Sveti Duh deloval v vas in po vas. Otročiči, jaz sem z vami tudi v teh dneh, ko se satan bori za vojno in sovraštvo. Razdvajanje je močno in zlo deluje v človeku kot še nikoli do sedaj. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………….
Poruka, 25. lipanj 2022
„Draga djeco! Radujem se s vama i zahvaljujem vam na svakoj žrtvi i molitvi koju ste prikazali na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da bi Duh Sveti djelovao u vama i preko vas. Dječice, ja sam s vama i u ovim danima kad se sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikada do sada. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Međugorje letno sporočilo Kraljice miru po Ivanki 25. junija 2022

Međugorje letno sporočilo Kraljice miru po Ivanki 25. junija 2021

Letno prikazovanje, ki je trajalo 5 minut (18:34h -18:39h), je imela Ivanka doma. Pri prikazovanju je bila prisotna samo Ivankina družina. Po prikazovanju je vidkinja Ivanka rekla:
Gospa je dala naslednje sporočilo: “Otročiči, molite, molite, molite.” Gospa nas je vse blagoslovila.