Medžugorje 18.6.2024

Medžugorje 18.junija 2924 Vidkinja Marija Pavlović Lunetti je po končanem videnju malo pred polnočjo povedala da Gospa želi, da bi več ljudi molilo za mir. Tudi med tem videnjem je že tretji večer zaporedoma Gospa molila v svojem materinem aramejskem jeziku. Vidkinja Marija je pripomnila, da se to še nikoli ni zgodilo od začetka prikazovanj. Na koncu je Gospa vse navzoče blagoslovila.

Molitev in prikazovanja v tej devetdnevnici je ob 22 uri na hribu prikazovanj. Vsak dan je prenos preko: https://marytv.tv/

Medžugorje 16.6.2024 prikazovanje na hribu prikazovanj vidkinji Marija Pavlović Lunetti

Medžugorje 16.6.2024 prikazovanje na hribu prikazovanj vidkinji Marija Pavlović Lunetti:

Med prikazovanjem, ko je prišla Marija, sem Mariji priporočila vse nas, vse naše namene, vse kar imamo v srcu. Na poseben način sem Mariji priporočila in predstavila naše molitve in daritve za mir. Marija je iztegnila svoje roke nad vse nas in en daljši čas molila v svojem maternem jeziku in rekla, da nas jutri pričakuje v še večjem številu, saj je potrebna molitev za mir. Iztegnila je roke, nas vse blagoslovila in odšla v nebesa.

Molitev in prikazovanja v tej devetdnevnici ob 22 uri iz hriba prikazovanj bo prenos vsak dan preko: marytv.tv

Medžugorje IZREDNA NOVICA: GOSPA JE POKLICALA K MOLITVI ZA MIR V SVETU

IZREDNA NOVICA: GOSPA JE POKLICALA K MOLITVI ZA MIR V SVETU

Na prvi dan devetdnevnice, ki jo medžugorska župnija moli kot pripravo na obletnico prikazovanj Naše Gospe. Med prikazovanji, ki jih ima vidkinja Marija Pavlović – Lunetti redno vsak večer ob 18.40, je Gospa poslala posebno povabilo preko vidkinje.

Mati božja je vse vernike, župljane in romarje povabila k skupni molitvi rožnega venca od jutri, v nedeljo, 16. junija, ob 22. uri na Griču prikazovanja pri Marijinem kipu. Tam bo po molitvi, okrog 23.30, vse te dni devetdnevnice prikazovanje vidkinji Mariji.

Poseben namen te devetdnevnice: Gospa je rekla, naj molimo za mir v svetu.

Romanja v Medžugorje 2024

Organizirana romanja.
Romanja organizirajo posamezniki v okviru rimokatoliške cerkve. Vsako romanje v Međugorje ( Medjugorje, Medžugorje) je privatnega značaja. Duhovniki duhovno podpirajo romarje na teh romanjih. Sedaj lahko tudi duhovniki organizirajo romanja v Međugorje: Več tu. Organizacija romanj v Međugorje je v večini s strani laikov. Vse informacije o romanjih se obrnite na organizatorje. Za splošne informacije nam lahko pišete na:

Povzetek organiziranih romanj po reviji Mir – Odmev Medžugorja:

Preberi več o Romanja v Medžugorje 2024