Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. julija 2015:

“Dragi otroci! Z radostjo sem tudi danes z vami in vas vse kličem, otročiči, molite, molite, molite, da bi dojeli ljubezen, ki jo imam za vas. Moja ljubezen je močnejša od zla, otročiči, zato se približajte Bogu, da bi občutili mojo radost v Bogu. Brez Boga, otročiči, nimate prihodnosti, nimate upanja, niti odrešenja, zato pustite zlo in izberite dobro. Jaz sem z vami in z vami posredujem pred Bogom za vse vaše potrebe. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………
Poruka, 25. srpanj 2015
„Draga djeco! S radošću sam i danas s vama i sve vas pozivam, dječice, molite, molite, molite da biste shvatili ljubav koju imam za vas. Moja ljubav je jača od zla, dječice, zato se približite Bogu da biste osjetili moju radost u Bogu. Bez Boga, dječice, nemate budućnosti, nemate nade ni spasenja, zato ostavite zlo i izaberite dobro. Ja sam s vama i s vama zagovaram pred Bogom za sve vaše potrebe. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Izredno sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 13. julija 2015 v kapeli svojega doma v Medžugorju:

»Dragi otroci, tudi danes se veselim z vami in vas vse blagoslavljam s svojim blagoslovom miru. Bodite vztrajni, dragi otroci, v molitvi in bodite moja znamenja, znamenja moje navzočnosti. Bodite, dragi otroci, moje rože. Molim za vse vas pri svojem Sinu. Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.«
…………………..
Cari figli, anche oggi sono felice con voi e vi benedico tutti con la benedizione di Pace. Siate perseveranti, cari figli, nella preghiera e siate i miei segni, i segni della mia presenza. Siate, cari figli, i miei fiori. Prego per tutti voi presso mio Figlio. Grazie cari figli, per aver risposto anche oggi alla mia chiamata.

Prevod iz italijanščine!
(Vir: http://www.lalucedimaria.it/messaggio-straordinario-della-madonna-a-ivan/)

26. MLADIFEST MEĐUGORJE, 31. 7.–6. 8. 2015

Ko se je leta 1990 dogajal prvi Mladifest, njegova prihodnost še ni bila povsem jasna, čeprav so ob zaključku že vedeli, da bo molitveno srečanje mladih tudi naslednje leto …Sedaj pa je pred nami že 26. festival mladih, ki bo spet ponudil veliko dobrega in lepega.
V tem trenutku program je že objavljen ( http://www.medjugorje.hr/hr/medjugorski-fenomen/medunarodni-susreti/susret-mladih/ ), vsekakor pa se bo ponovno zvrstilo mnogo pričevanj, veliko glasbe, posebej petja, veliko priložnosti za zbranost in posvečene trenutke tišine (ja, tišine, kljub večdesettisočglavi množici).
Na spletni strani www.medjugorjeyouthfestival.ba lahko preberemo nekaj splošnih navodil, ki veljajo za udeležbo na tem množičnem srečanju. Tam priporočajo:
naj imajo udeleženci s seboj majhen radio (lahko tudi mp3, mp4, ali mobilni telefon saj imajo že vgrajen FM sprejemnik) z FM-frekvenco in slušalkami, Sveto pismo in sončnik/dežnik za vsaj minimalno zaščito pred soncem ( tudi lahko kremo za sonce) ;
naj skupine, ki bodo sodelovale na molitvenem srečanju, v času srečanja mladih ne načrtujejo drugih dejavnosti;
naj se romarji udeležijo večernega programa, ki se začne z molitvijo rožnega venca ob 18.00. Maša je ob 19.00.
Posebej poudarjajo, da med festivalom v cerkvi ne bo maše v dopoldanskem času (razen na nedeljo). Vsi romarji so vabljeni k maši skupaj z mladimi zvečer, ob 19.00.
Za vse dogajanje na Mladifestu je zagotovljeno simultano prevajanje.
Tudi iz Slovenije bo romalo več skupin.  Zato vabimo mlade in mlade po srcu, da izberejo svojo skupino in se podajo na pot. Marija kliče! Gotovo ima kakšno besedo prav za nas!

Torej pohiti in se še prijavi: http://www.medjugorje.si/romanja-medjugorje-medugorje.html

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. julija 2015:

“Dragi otroci, kličem vas, da širite vero v mojega Sina – svojo vero. Vi, otroci moji, razsvetljeni s Svetim Duhom, moji apostoli, jo prenesite drugim, tistim ki ne verujejo, ne poznajo, ne žele poznati – zato pa morate vi veliko moliti za dar ljubezni, ker je ljubezen znamenje prave vere, vi pa boste apostoli moje ljubezni. Ljubezen vedno znova oživlja bolečino in radost evharistije: oživlja bolečino trpljenja mojega Sina, s katero vam je pokazal, kaj pomeni neizmerno ljubiti, oživlja radost, ker vam je pustil svoje telo in svojo kri, da bi vas hranil s seboj in bil tako eno z vami. Ko vas gledam z nežnostjo, občutim neizmerno ljubezen, ki mi daje moč v moji želji, da vas privedem k trdni veri. Trdna vera vam bo dala radost in veselje na zemlji in na koncu srečanje z mojim Sinom. To je Njegova želja. Zato živite Njega, živite ljubezen, živite svetlobo, ki vas vedno razsvetljuje v evharistiji. Prosim vas, da veliko molite za svoje pastirje; da molite, da bi imeli čim več ljubezni zanje, ker vam je nje dal moj Sin, da bi vas hranili z Njegovim telesom in učili ljubezni. Zato ljubite tudi vi njih. Toda, otroci moji, zapomnite si, ljubiti pomeni potrpeti in dajati, nikoli pa, nikoli, soditi! Hvala vam.”
…………………..
Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02.07.2015
Draga djeco, pozivam vas da širite vjeru u moga Sina – vašu vjeru. Vi, moja djeca, rasvijetljena Duhom Svetim, moji apostoli, prenosite je drugima – onima koji ne vjeruju, ne znaju, ne žele znati – ali zato vi morate mnogo moliti za dar ljubavi, jer ljubav je obilježje prave vjere, a vi ćete biti apostoli moje ljubavi. Ljubav uvijek iznova oživljava bol i radost Euharistije, oživljava bol muke moga Sina kojom vam je pokazao što znači neizmjerno ljubiti, oživljava radost što vam je ostavio svoje tijelo i svoju krv da bi vas sobom hranio i tako bio jedno s vama. Gledajući vas s nježnošću, osjećam neizmjernu ljubav koja me snaži u mojoj želji da vas dovedem k čvrstoj vjeri. Čvrsta vjera će vam dati radost i veselje na zemlji i u konačnici susret s mojim Sinom. To je njegova želja. Zato živite njega, živite ljubav, živite svjetlost koja vas uvijek rasvjetljava u Euharistiji. Molim vas da mnogo molite za svoje pastire, da molite kako bi imali što više ljubavi za njih, jer njih vam je moj Sin dao da vas hrane njegovim tijelom i uče ljubavi. Zato ljubite i vi njih. Ali, djeco moja, zapamtite, ljubav znači podnositi i davati, a nikada, nikada ne suditi. Hvala vam.