Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. marca 2020:

“Dragi otroci!
Jaz sem z vami vsa ta leta, da vas povedem na pot odrešenja. Vrnite se k mojemu Sinu, vrnite se k molitvi in postu. Otročiči, dopustite, da Bog govori vašemu srcu, ker satan vlada in želi uničiti vaša življenja in zemljo, po kateri hodite. Bodite pogumni in se odločite za svetost. Spreobrnjenje boste videli v svojih srcih in družinah, molitev se bo slišala, Bog bo uslišal vaše vpitje in vam dal mir. Jaz sem z vami in vas vse blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste odzvali mojemu klicu.”
……………..
„Draga djeco!
Ja sam s vama sve ove godine da vas povedem na put spasenja. Vratite se mome Sinu, vratite se molitvi i postu. Dječice, dopustite da Bog govori vašem srcu, jer sotona vlada i želi uništiti vaše živote i zemlju po kojoj hodate. Budite hrabri i odlučite se za svetost. Obraćenje ćete vidjeti u vašim srcima i obiteljima, molitva će se čuti, Bog će uslišati vaše vapaje i dati vam mir. Ja sam s vama i sve vas blagoslivljam mojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Izvor korona virusa

Jasno sporočilo o izvoru coronavirusa in vseh oblik zla v svetu
Sestra Emmanuel Maillard, francozinja, ki deluje v Medjugorju že skoraj od začetka prikazovanj in je osnovala organizacijo Children of Medjugorje, je objavila posebno ugotovitev ob pojavu corona virusa in kaj se skriva za njim. Želi nas ob tem spomniti na dogodek v povezavi s sv. papežem Janezom Pavlom II. Dala mu je naslednji naslov:
Kava Janeza Pavla II.
Vsi vemo, da so svetega papeža Janeza Pavla II. hoteli umoriti kmalu po začetku njegovega papeževanja (1981, torej v letu, ko so se začela prikazovanja v Medjugorju). Zaradi Božje previdnosti se je sicer zgodil atentat, toda papež je preživel po čudežnem posegu Fatimske Matere Božjeo. Na kliniki Gemelli je bil operiran. Izrezali so mu kroglo in se je nato tam zdravil. Komaj se je njegovo zdravstveno stanje izboljšalo, je povabil na kosilo nekatere svoje najožje sodelavce. Povabila so se udeležili nekateri škofje, med njimi tudi škof Pavel Hnilica iz Slovaške, ki je sestri Emmanuel zaupal naslednjo zgodbo. Škofje in kardinali so se zbrali pri kosilu ob, seveda, navzočnosti papeža. Najprej je med njimi potekal običajen pogovor, potem pa so spregovorili tudi o atentatu. Eden izmed škofov je zastavil naslednje vprašanje: »Kdo je pravzaprav povzročitelj tega atentata?« Nekateri so izrazili svoje domneve in ugotavljali, da je za tem ruska tajna agencija KGB, ali pa ameriška obveščevalna agencija CIA, itd… Medtem je papež pil kavo in poslušal različna mnenja in ugotavljanja. Ko so škofje in kardinali izrazili svoja mnenja, so postali radovedni, kaj o tem misli sveti oče papež Janez Pavel II. Na veliko presenečenje vseh, je on povsem mirno dejal: »Povzročitelj vsega tega je Satan!« Zaprepadeni škofje in kardinali so molčali. Papež pa je dodal: »Toda zapomnite si, da je tudi satan orodje v Božjih načrtih!« Preberi več o Izvor korona virusa

18. marec – letno videnje vidkinje Mirjane

Danes, 18. 3. 2020, okoli 14.30, je na svojem domu, obkrožena s člani svoje družine, Mirjana zvedela, da ne bo več prikazovanj vsakega drugega v mesecu. Prejela je sledeče sporočilo:
“Dragi otroci!
Moj Sin je kot Bog vedno gledal nadčasovno. Jaz, kot njegova Mati, po Njem vidim v času. Vidim lepe in žalostne stvari. Vidim pa, da je še ljubezen in da je treba storiti, da se jo spozna. Otroci moji, ne morete biti srečni, če ne ljubite drug drugega, če nimate ljubezni v vsaki situaciji in v vsakem trenutku svojega življenja. Tudi jaz kot Mati prihajam k vam po ljubezni. Da vam pomagam, da bi spoznali pravo ljubezen, da bi spoznali mojega Sina. Zato vas kličem, da bi bili vedno znova čim bolj žejni ljubezni, vere in upanja. Edini izvir, iz katerega morete piti, je zaupanje v Boga, mojega Sina.
Otroci moji, v trenutkih nemira in odrekanja iščite samo obraz mojega Sina. Samo živite Njegove besede in ne bojte se. Molite in ljubite z iskrenimi občutki, dobrimi deli in pomagajte, da se svet spremeni in da moje srce zmaga. Kakor moj Sin vam tudi jaz pravim: ljubite drug drugega, ker brez ljubezni ni odrešenja.
Hvala vam, otroci moji!”
………………………..
18. 03. – GODIŠNJA GOSPINA PORUKA MIRJANI
Danas 18. 3. 2020. oko 14,30 sati, u svom obiteljskom domu, okružena članovima svoje obitelji, Mirjana je saznala od Gospe kako više neće biti ukazanja svakog 2. dana u mjesecu i primila je ovu poruku:
“Draga djeco!
Moj Sin kao Bog je uvijek gledao iznad vremena. Ja kao njegova majka po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da ju se spozna. Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja kao majka vam dolazim po ljubavi. Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina.
Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se. Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja.
Hvala vam djeco moja!”

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. marca 2020:

“Dragi otroci,
vaša čista in iskrena ljubezen privlači moje materinsko srce. Vaša vera in zaupanje v nebeškega Očeta so dišeče vrtnice, ki mi jih prinašate, najlepši šopki vrtnic, sestavljeni iz vaših molitev, del usmiljenja in ljubezni.
Apostoli moje ljubezni, vi, ki si iskreno, s čistim srcem, prizadevate slediti mojemu Sinu, vi, ki ga iskreno ljubite, vi pomagajte, bodite zgled tistim, ki še niso spoznali ljubezni mojega Sina – toda otroci moji, ne samo z besedami, ampak tudi z dejanji in čistimi občutki, s katerimi častite nebeškega Očeta.
Apostoli moje ljubezni, čas bedenja je in od vas pričakujem ljubezen. Ne sodite – nikogar, ker bo nebeški Oče sodil vsem. Pričakujem, da ljubite, da širite resnico, kajti resnica je stara, ni nova, večna je, resnica je. Ona pričuje o Božji večnosti. Prinašajte luč mojega Sina in razbijajte temo, ki vas želi vedno bolj zajeti. Ne bojte se. Po milosti in ljubezni svojega Sina sem z vami.
Hvala vam.”
………………………………
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. ožujka 2020.
Draga djeco,
Vaša čista i iskrena ljubav privlači moje majčinsko srce. Vaša vjera i pouzdanje u Nebeskoga Oca su mirisne ruže koje mi prinosite—najljepši buketi ruža sastavljeni od vaših molitava, djela milosrđa i ljubavi.
Apostoli moje ljubavi, vi koji iskreno čistim srcem nastojite slijediti moga Sina, vi koji ga iskreno ljubite, vi pomozite, budite primjer onima koji još nisu upoznali ljubav moga Sina—ali, djeco moja, ne samo riječima, već i djelima i čistim osjećajima po kojima slavite Nebeskoga Oca.
Apostoli moje ljubavi, vrijeme je bdijenja i od vas tražim ljubav, ne da sudite—nikoga, jer Nebeski Otac će suditi sviju.
Tražim da vi ljubite, da pronosite istinu, jer istina je stara, ona nije nova, ona je vječna, ona je istina. Ona svjedoči o vječnosti Božjoj. Donosite svjetlo moga Sina i razbijajte tamu koja vas sve više želi zahvatiti. Ne bojte se. Po milosti i ljubavi moga Sina ja sam s vama.
Hvala vam.