Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. julija 2021:

“Dragi otroci! Kličem vas, da bi bili molitev za vse tiste, ki ne molijo. Pričujte, otročiči, s svojim življenjem o radosti, da ste moji, Bog pa bo uslišal vaše molitve in vam dal mir v tem nemirnem svetu, kjer vladata oholost in sebičnost. Otročiči, bodite darežljivi in ljubezen moje ljubezni, da bodo pogani občutili, da ste moji, in se spreobrnili k mojemu brezmadežnem Srcu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………………..
Poruka, 25. srpanj 2021
„Draga djeco! Pozivam vas da budete molitva za sve one koji ne mole. Svjedočite, dječice, vašim životima radost da ste moji, a Bog će uslišati vaše molitve i dati vam mir u ovom nemirnom svijetu, gdje oholost i sebičnost vlada. Dječice, vi budite darežljivi i ljubav moje ljubavi, da pogani osjete da ste moji i da se obrate mom Bezgrješnom Srcu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Izredno sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 17. julija 2021:

Dragi duhovniki, dragi prijatelji v Kristusu, še enkrat vas iz srca pozdravljam na tem molitvenem srečanju, skupaj z našo Kraljico miru. Čas, v katerem sedaj živimo, je čas počitka, čas letnega počitka in sprašujemo se, kako bi se spočili. Mnogi gredo v hribe, na morje, berejo kakšno knjigo, nekateri drugi gredo na sprehode.
Marija nas kliče, da bi drugače počivali. Ona nam kaže, da se je mogoče spočiti s svojim spreobrnjenjem. Spreobrnjenje zajame celotno bit vsake osebe, zajame telo, dušo, besede in dejanja.
Sveti Marko nam v svojem evangeliju pove:
Prve Jezusove besede na začetku Njegovega delovanja so bile:
»Spreobrnite se, verujte evangeliju.«
Spreobrnjenje ni nekaj površinskega, zunanjega, ni površno branje
Božje besede. Spreobrnjenje je osebno srečanje z Jezusom. In Marija nas vodi prav po tej poti, tako da lahko srečamo Jezusa v sedanjem času.

Danes je Marija prišla med nas zelo vesela in radostna. Vse nas je pozdravila s svojim materinskim pozdravom: »Naj bo hvaljen Jezus, dragi otroci moji.« Stegnila je roke nad vse in dalj časa molila nad duhovniki in nad prisotnimi bolniki. Potem se je vrnila k nam z naslednjimi besedami
…………………
“Dragi otroci,
ne pozabite, da ste tukaj na zemlji na poti v večnost. Zato, dragi otroci, bodite odprti Božji ljubezni in opustite sebičnost in greh. Naj bo vaša radost edino v vsakodnevnem odkrivanju Boga preko molitve. Zato izkoristite dobro ta čas.
Hvala, dragi otroci, ker ste se še enkrat odzvali mojemu klicu.”
…………………

Marija je nato vse blagoslovila s svojim materinskim blagoslovom. Blagoslovila je tudi vse nabožne predmete, ki ste jih prinesli. Jaz sem ji, kot vedno, priporočil vse vas, vaše namene, vaše potrebe, vaše družine in na poseben način sem ji priporočil vse tiste, ki so me prosili za molitev.
Marija je nato še nekaj časa molila za družine, za mlade, za svetost v družinah. S to molitvijo je odšla v znamenju luči in križa s pozdravom:
»Pojdite v miru, dragi moji otroci.«

(Vir: Radio Maria)