Medžugorje in Kitajska v živo

Danes 10. oktobra 2021 ob 10.00 uri se pričenja vsekitajski kongres med Medžugorjem in kitajsko govorečimi. Podali nam bodo svoje izkušnje, pričevanja, navdušenja, spreobrnenja. 40 let nam podaja tudi ta kotiček Kitajske, ki je še vedno pod komunističnim režimom in biti kristjan pomeni biti mučenec…
Prenos v živo bomo lahko spremljali preko Exodus Tv ali pa tudi po običajni povezavi iz Medžugorja.

Posnetek kongresa na Youtube prevedeno iz kitajščine v hrvaščino (začetek predavanja od 20.minute naprej):
https://www.youtube.com/watch?v=5YY-No2L8ms&list=PLJ0rpsM6k2AewbOE3AlMd7dr0dKgp2jfz

Ali Exodus TV:
https://www.exodus.si/index.php

Medžugorje, spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. oktobra 2021

Medžugorje, spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. oktobra 2021

Dragi otroci! Vrnite se k molitvi, kajti kdor moli, se ne boji prihodnosti. Kdor moli, je odprt za življenje in spoštuje življenje drugih. Kdor moli, otročiči, občuti svobodo Božjih otrok in z radostnim srcem služi v dobro svojega brata človeka. Ker Bog je ljubezen in svoboda. Zato, otročiči, ko vas želijo ukleniti v okove in vas izkoristiti, to ni od Boga, kajti Bog je ljubezen in daje svoj mir vsakemu bitju. Zato me je poslal, da bi vam pomagala rasti na poti svetosti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.

Preberi več o Medžugorje, spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. oktobra 2021

Izredno sporočilo kraljice miru vidcu Ivanu Dragičevič 1.oktobra 2021

Izredno sporočilo kraljice miru vidcu Ivanu Dragičevič, 1.oktobra 2021

Dragi otroci. Vabim vas k molitvi. Z molitvijo dragi otroci boste prejeli mir in veselje. Z molitvijo boste bogatejši z Božjo milostjo. Zato dragi otroci naj bo molitev življenje za vas. Še posebej otroci molite za tiste, ki so daleč od Boga. Molite, molite, molite. Naj molitev zavlada celemu svetu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.