Međugorje, letno videnje Jakovu 25. decembra 2019

Letno videnje, ki ga ima videc Jakov vsakega 25. decembra,
je pričelo ob 14. uri in 25 minut in je trajalo 9 minut.
Prejel je sledeče sporočilo:

“Dragi otroci, danes, na ta milostni dan, vas na poseben način kličem, da odprete svoja srca in prosite Jezusa, da utrdi vašo vero. Otroci, po molitvi s srcem, veri in delih boste spoznali, kaj pomeni živeti iskreno krščansko življenje. Pogosto, otroci, vaše življenje prevzamejo tema, bolečina in križi. Ne omahujte v veri in ne sprašujte zakaj, ker mislite, da ste sami in zapuščeni, temveč odprite svoja srca, molite in trdno verujte in tedaj bo vaše srce občutilo Božjo bližino in da vas Bog nikoli ne zapušča in da je v vsakem trenutku ob vas. Po molitvi in veri bo Bog odgovoril na vsak vaš zakaj in bo vsako vašo bolečino, temo in križ spremenil v svetlobo. Hvala vam.”
…………………
Draga djeco, danas na ovaj milosni dan na poseban način vas pozivam da otvorite vaša srca i molite Isusa da učvrsti vašu vjeru. Djeco, kroz molitvu srcem, vjeru i djela spoznat ćete što znači živjeti iskreni kršćanski život. Često puta, djeco, vaš život i vaša srca obuzme tama, bol i križevi. Nemojte se pokolebati u vjeri i pitati zašto, jer mislite da ste sami i ostavljeni, već otvorite vaša srca, molite i čvrsto vjerujte i tada će vaše srce osjetiti Božju blizinu i da vas Bog nikada ne napušta i da je u svakom trenutku kraj vas. Kroz molitvu i vjeru Bog će odgovoriti na svako vaše zašto, i svaku vašu bol, tamu i križ pretvoriti u svjetlost. Hvala vam.

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2019

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2019:
Dragi otroci! Prinašam vam svojega sina Jezusa, da vas blagoslovi in vam odkrije svojo ljubezen, ki prihaja iz nebes. Vaše srce hrepeni po miru, ki ga je vse manj na zemlji. Zato so ljudje daleč od Boga in duše so bolne in gredo proti duhovni smrti. Z vami sem, otročiči, da vas vodim na tej poti odrešenja, na katero vas kliče Bog. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.
……………………
„Draga djeco!
Nosim vam mog sina Isusa da vas blagoslovi i otkrije vam svoju ljubav koja dolazi s nebesa. Vaše srce žudi za mirom kojeg je sve manje na zemlji. Zato su ljudi daleko od Boga i duše su bolesne i idu prema duhovnoj smrti. S vama sam dječice, da vas vodim na ovom putu spasenja na koji vas Bog poziva. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. decembra 2019:

“Dragi otroci!
Ko gledam vas, ki ljubite mojega Sina, napolni moje srce milina. Blagoslavljam vas z materinskim blagoslovom.
Z materinskim blagoslovom blagoslavljam tudi vaše pastirje, vas, ki govorite besede mojega Sina, blagoslavljate z Njegovimi rokami in ga toliko ljubite, da ste pripravljeni z radostjo storiti vsako žrtev za Njega. Vi sledite Njemu, ki je bil prvi pastir, prvi misijonar.
Otroci moji, apostoli moje ljubezni, živeti in delati za druge, za vse tiste, ki po mojem Sinu ljubite, je radost in tolažba zemeljskega življenja. Če je po molitvi, ljubezni in žrtvi Božje kraljestvo v vaših srcih, potem je vaše življenje radostno in vedro. Med tistimi, ki ljubijo mojega Sina in se po Njem ljubijo med seboj, besede niso potrebne. Dovolj je pogled, da se slišijo neizgovorjene besede in neizrečeni občutki. Tam, kjer vlada ljubezen, se čas ne šteje več. Mi smo z vami. Moj Sin vas pozna in ljubi. Ljubezen je tista, ki vas bo privedla k meni in po tej ljubezni bom prihajala k vam in vam govorila o delih odrešenja.
Želim, da bi vsi moji otroci imeli vero in občutili mojo materinsko ljubezen, ki jih vodi k Jezusu. Zato, otroci moji, kamor koli greste, razsvetljujte z ljubeznijo in vero, kot apostoli ljubezni.
Hvala vam.”
………………………
Međugorje Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 2. prosinac 2019:
“Draga djeco, Dok gledam vas koji ljubite moga Sina, moje srce ispunja milina. Blagoslivljam vas majčinskim blagoslovom.
Majčinskim blagoslovom blagoslivljam i vaše pastire, vas koji govorite riječi moga Sina, blagoslivljate Njegovim rukama i ljubite ga toliko da ste spremni s radošću učiniti svaku žrtvu za Njega. Vi slijedite Njega koji je bio prvi pastir , prvi misionar.
Djeco moja, apostoli moje ljubavi, živjeti i raditi za druge , za sve one koje kroz moga Sina ljubite , je radost i utjeha zamaljskoga života. Ako je kroz molitvu, ljubav i žrtvu kraljevstvo Božije u vašim srcima , onda vam je život radostan i vedar. Među onima koji ljube moga Sina i koji se međusobno po Njemu ljube , riječi nisu potrebne. Dovoljan je pogled da se čuju neizgovorene riječi i neizrečeni osjećaji. Ondje gdje ljubav vlada vrijeme se više ne računa. Mi smo s vama. Moj Sin vas poznaje i ljubi. Ljubav je ta koja vas k meni dovodi i po toj ljubavi ja ću vam dolaziti i govoriti o djelima spasenja.
Želim da sva moja djeca imaju vjeru i osjete moju majčinsku ljubav koja ih vodi k Isusu. Zato vi, djeco moja, gdje god idete, rasvjetljujte ljubavlju i vjerom , kao apostoli ljubavi.
Hvala vam.”