Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. novembra 2018:

„Dragi otroci!
To je čas milosti in molitve, čas čakanja in darovanja. Bog se vam daje, da ga ljubimo nad vsem. Zato, otročiči, odprite svoja srca in družine, da bi to čakanje postalo molitev in ljubezen, zlasti pa darovanje. Jaz sem z vami, otročiči, in vas spodbujam, da ne odstopate od dobrega, ker se sadovi vidijo in slišijo na daleč. Zato je sovražnik jezen in uporablja vse, da vas odvrne od molitve. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.“
……………………………………………..
Poruka, 25. studeni 2018
„Draga djeco!
Ovo je vrijeme milosti i molitve, vrijeme čekanja i darivanja. Bog vam se daje da ga ljubimo iznad svega. Zato, dječice, otvorite vaša srca i obitelji da bi ovo čekanje postalo molitva i ljubav, a napose darivanje. Ja sam s vama, dječice, i potičem vas da ne odustajete od dobra, jer plodovi se vide i čuju na daleko. Zato je neprijatelj ljut i upotrebljava sve da vas odvede od molitve. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. novembra 2018:

Dragi otroci, moje materinsko srce trpi, ko gledam svoje otroke, ki ne ljubijo resnice, ki jo skrivajo; ko gledam svoje otroke, ki ne molijo z občutki in z deli. Žalostna sem, ko govorim svojemu Sinu, kako mnogi moji otroci nimajo več vere, da ne poznajo Njega – mojega Sina. Zato kličem vas, apostoli moje ljubezni, vi si prizadevajte gledati do samega dna v človeška srca, in tam boste gotovo našli mali skriti zaklad. Gledati tako je milost nebeškega Očeta. Iskati dobro celo tam, kjer je največje zlo, poskušati razumeti drug drugega, a ne soditi, to je tisto, kar moj Sin želi od vas. Jaz pa vas kot mati kličem, da ga poslušate.
Dragi otroci, duh je močnejši od telesa, če ga ponesemo z ljubeznijo in deli, gre čez vse ovire. Ne pozabite, moj Sin vas je ljubil in vas ljubi. Njegova ljubezen je z vami in v vas, ko ste eno z Njim. On je luč sveta in nihče in nič ga ne bo moglo ustaviti v končni slavi. Zato, apostoli moje ljubezni, ne bojte se pričevati za resnico. Pričujte o njej z navdušenjem, z deli, z ljubeznijo, s svojo žrtvijo ter predvsem s ponižnostjo. Pričujte o resnici vsem, ki niso spoznali mojega Sina. Jaz bom ob vas, jaz vas bom opogumljala. Pričujte o ljubezni, ki nikoli ne preneha, ker prihaja od nebeškega Očeta, ki je večen in daje večnost vsem mojim otrokom. Duh mojega Sina bo ob vas. Znova vas kličem, otroci moji, molite za svoje pastirje, molite, da jih bo mogla voditi ljubezen mojega Sina. Hvala vam!
…………………………
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. studeni 2018.
Draga djeco,
Moje majčinsko srce pati dok gledam svoju djecu koja ne ljube istinu, koja je skrivaju, dok gledam svoju djecu koja ne mole osjećajima i djelima. Žalosna sam dok govorim svome Sinu da mnoga moja djeca nemaju više vjere, da ne poznaju njega – moga Sina. Zato pozivam vas, apostoli moje ljubavi, vi nastojte gledati do samoga dna u ljudska srca i tamo ćete sigurno naći malo skriveno blago. Gledati na taj način je milosrđe Nebeskog Oca. Tražiti dobro čak i tamo gdje je najveće zlo, pokušati shvatiti jedni druge a ne suditi, to je ono što moj Sin traži od vas. A ja vas kao majka pozivam da ga poslušate.
Djeco moja, duh je moćniji od tijela i nošen ljubavlju i djelima prelazi sve zapreke. Ne zaboravite, moj Sin vas je ljubio i ljubi. Njegova ljubav je s vama i u vama kada ste jedno s njim. On je svjetlo svijeta i nitko i ništa ga neće moći zaustaviti u konačnoj slavi.
Zato, apostoli moje ljubavi, nemojte se bojati svjedočiti istinu. Svjedočite je s oduševljenjem, djelima, ljubavlju, svojom žrtvom, a nadasve poniznošću. Svjedočite istinu svima onima koji nisu upoznali moga Sina. Ja ću biti uz vas, ja ću vas hrabriti. Svjedočite ljubav koja nikada ne prestaje jer dolazi od Nebeskog Oca koji je vječan i koji nudi vječnost svoj mojoj djeci. Duh moga Sina će biti uz vas.
Iznova vas pozivam, djeco moja, molite za svoje pastire, molite da ih može voditi ljubav moga Sina. Hvala vam.