Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. januarja 2016:

“Dragi otroci!
Tudi danes vas vse kličem k molitvi. Brez molitve ne morete živeti, ker je molitev veriga, ki vas približuje Bogu. Zato se, otročiči, v ponižnosti srca vrnite k Bogu in Njegovim zapovedim, da bi z vsem srcem mogli reči: kakor v nebesih, naj bo tako tudi na zemlji. Vi, otročiči, ste svobodni, da se v svobodi odločite za Boga ali proti Njemu. Vidite, kam vas želi satan povleči, v greh in suženjstvo.
Zato se, otročiči, vrnite k mojemu srcu, da bi vas jaz mogla povesti k svojemu Sinu Jezusu, ki je pot, resnica in življenje. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

……………………….
Poruka, 25. siječanj 2016
„Draga djeco!
I danas vas sve pozivam na molitvu. Bez molitve ne možete živjeti, jer molitva je lanac koji vas približava Bogu. Zato, dječice, u poniznosti srca vratite se Bogu i Njegovim zapovijedima da biste svim srcem mogli reći: kako na nebu neka bude tako i na zemlji. Vi ste, dječice, slobodni da se u slobodi odlučite za Boga ili protiv Njega. Vidite gdje vas sotona želi povući u grijeh i ropstvo.
Zato, dječice, vratite se mom srcu da vas ja mogu povesti mome sinu Isusu koji je put, istina i život.
Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Podarite revijo Mir-Odmev Medžugorja prijateljem

Pozdravljeni,

zakaj nebi naredili eno lepo gesto in bi tudi vi postali Marijini apostoli? Podarite revijo Mir-Odmev Medžugorja prijateljem, ki so še daleč in jim približajte dogajanje in veselo novico iz Međugorja.

Pokličite ali pošljite sms sporočilo Petri 030/308­686 ali Franetu 040/306­692, da bi radi naročili revijo za prijatelje (sorodnike, znance) in darujte prispevek za enoletno naročnino na revijo. Lahko tudi pišete na uredništvo revije in vam bodo v pomoč: revija.mir@gmail.com

Bodimo apostoli skupaj z Marijo v današnjem milostnem času.

Stare revije v elektronski obliki si lahko ogledate tu: http://www.medjugorje.si/revija-mir-odmev-medzugorja.html

Sporočila iz Međugorja ( Medjugorja)

Sporočila, ki jih daje Devica Marija ( Kraljica Miru, Gospa) redno preko vidcev v Međugorju (Medjugorju), se že leta prevajajo v slovenščino in jih posreduje  že od leta 1997 preko naše internetne strani www.medjugorje.si ( stara domene www.medjugorje-si.org – ne obstaja več), preko telefonskega odzivnika 056530250 že od leta 1999. Istočasno se izdaja tudi revija Mir Odmev Medžugorja v okviru društva Mir Slovenija.

Vsa sporočila, ki nam jih posredujejo vidci, se jih redno še isti dan v poznih urah objavi na internetu in telefonskemu odzivniku.

Vas zanimajo še kake podrobnosti? Zastavite jih lahko v rubriki Vprašanja in odgovori: http://www.medjugorje.si/vprasanja-in-odgovori.html

ali pa pišite na medjugorje.si@gmail.com

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. januarja 2016:

„Dragi otroci,
kot Mati sem srečna, da sem med vami, ker vam želim znova govoriti o besedah svojega Sina in Njegovi ljubezni. Upam, da me boste s srcem sprejeli, ker so besede mojega Sina in Njegova ljubezen edina luč in upanje v temi sedanjosti. To je edina resnica, in tisti, ki jo boste sprejeli in živeli, boste imeli čista in ponižna srca. Moj Sin ljubi čiste in ponižne. Čista in ponižna srca oživljajo besede mojega Sina, živijo jih, širijo jih in naredijo, da jih vsi slišijo. Besede mojega Sina vračajo življenje tistim, ki jih poslušajo. Besede mojega Sina vračajo ljubezen in upanje. Zato, apostoli moji mili, otroci moji, živite besede mojega Sina. Ljubite se, kot vas je On ljubil. Ljubite se v Njegovem imenu, v spomin Nanj. Cerkev napreduje in raste zaradi tistih, ki poslušajo besede mojega Sina; zaradi tistih, ki ljubijo; zaradi tistih, ki trpijo in trpljenje prenašajo v tišini in upanju na končno odrešenje. Zato, otroci moji mili, naj bodo besede mojega Sina in Njegova ljubezen prva in zadnja misel vašega dne. Hvala vam.”
……………………………..
Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. siječnja, 2016.
Draga djeco,
Kao majka, sretna sam da sam među vama jer želim vam iznova govoriti o riječima moga Sina i njegovoj ljubavi. Nadam se da ćete me srcem prihvatiti, jer riječi moga Sina i njegova ljubav su jedino svjetlo i nada u tami sadašnjice. To je jedina istina i vi koji je budete prihvatili i živjeli imat ćete čista i ponizna srca. Moj Sin voli čiste i ponizne. Čista i ponizna srca oživljuju riječi moga Sina, žive ih, šire ih i čine da ih svi čuju. Riječi moga Sina vraćaju život onima koji ih slušaju. Riječi moga Sina vraćaju ljubav i nadu. Zato, apostoli moji mili, djeco moja, živite riječi moga Sina. Ljubite se kao što vas je On ljubio. Ljubite se u njegovo ime, u spomen na njega. Crkva napreduje i raste radi onih koji slušaju riječi moga Sina; radi onih koji ljube; radi onih koji pate i trpe u tišini i nadi konačnog otkupljenja. Zato, djeco moja mila, neka riječi moga Sina i njegova ljubav budu prva i posljednja misao vašega dana. Hvala vam.