Sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan 29. maja 2015, ob 22.00 uri, na Crnici (hrib prikazovanj):

“Dragi otroci, tudi danes vas želim povabiti, da molite za moje pastirje v Cerkvi. Molite, dragi otroci, da bi sprejeli mene, da bi sprejeli moja sporočila in da bi živeli moja sporočila. Da bi bili nosilci mojih sporočil v tem utrujenem svetu. Dragi otroci, naj bodo oni, okrepljeni s Svetim Duhom in vero, nosilci nove evangelizacije in evangelizatorji v družinah! Molite, dragi otroci, za moje pastirje in bodite vztrajni v molitvi. Hvala vam, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
…………………………………
http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/medjugorje-opcenito/o-medjugorju/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-29-05-2015

Sporočilo po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. maja 2015:

“Dragi otroci!
Tudi danes sem z vami in z radostjo vas vse kličem: molite in verujte v moč molitve.
Odprite svoja srca, otročiči, da vas Bog napolni s svojo ljubeznijo in vi boste radost drugim.
Vaše pričevanje bo močno in vse, kar delate, bo prepleteno z Božjo nežnostjo.
Jaz sem z vami in molim za vas in vaše spreobrnjenje, vse dokler Boga ne postavite na prvo mesto.
Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………………………….
Poruka, 25. svibanj 2015
„Draga djeco!
I danas sam s vama i s radošću vas sve pozivam: molite i vjerujte u snagu molitve.
Otvorite vaša srca, dječice, da vas Bog ispuni svojom ljubavlju i vi ćete biti radost drugima.
Vaše svjedočenje bit će jako i sve što činite bit će isprepleteno Božjom nježnošću.
Ja sam s vama i molim za vas i vaše obraćenje, sve dok Boga ne stavite na prvo mjesto.
Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Izredno sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan 22. maja 2015

“Dragi otroci,
tudi danes vas vidim srečne, želim, da ste srečni, ker vam jaz prinašam veselje. To veselje ponesite drugim. Jaz vam prinašam tudi mir, bodite moji apostoli miru v tem nemirnem svetu. Vi sami živite ta mir, da boste mogli pričevati in biti odsev miru drugim.
Dragi otroci, želim, da bi vsak od vas bil moje znamenje, znamenje moje prisotnosti; zato vas vabim, bodite vztrajni, bodite potrpežljivi, molite, veliko molite. Mati moli z vami in posreduje pri svojem Sinu za vsakega od vas. Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
………………………………….
Messaggio straordinario del 22 maggio 2015 a Ivan ore 22 Međugorje
“Cari Figli, oggi vi vedo anche felici,desidero che siate felici perché Io Vi porto la gioia. Portate questa gioia agli altri, Io Vi porto anche la pace, siate apostolo miei della pace, in questo mondo inquieto. Vivete voi stessi questa pace per poter testimoniare ed essere un riflesso della Pace agli altri.
Cari figli desidero che ognuno di voi sia un Mio segno, il segno della Mia presenza; perciò vi invito siate perseveranti, siate pazienti, pregate, pregate intensamente. La Madre prega insieme a voi e intercede presso Suo figlio per ciascuno di voi. Grazie cari figli, perché anche oggi avete risposto alla Mia chiamata.”

Marijin dan

V soboto, 13. junija 2015 ,
vabljeni na
MARIJIN DAN,
ki bo v cerkvi Marijinega oznanjenja
v Velesovem.

PROGRAM:
8.45–9.00 Zbiranje
9.00–10.15 Molitev rožnega venca, litanije Matere Božje,
molitev k Sv. Duhu
10.15–10.30 Odmor
10.30–12.30 Sveta maša z govorom ljubljanskega nadškofa
metropolita msgr. Stanislava Zoreta
Vera, 7 x Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu
Blagoslov nabožnih predmetov, vode, olja
Molitev za ozdravljenje na duši in telesu
13.00–14.30 Odmor za kosilo
14.30–16.00 Pesmi s festivala mladih, govor oz. pričevanje
g. Dinka Bizjaka ter Mitja in Milene Rudolf
Sadovi Medžugorja: MARIJINI OBROKI ,
kratka predstavitev projekta
16.00–16.30 Odmor
16.30–17.30 Češčenje sv. Rešnjega telesa in zaključek
ŠE POSEBEJ VABLJENI MEDŽUGORSKI ROMARJI

Pošlji naprej plakat: http://www.medjugorje.si/slike-1/plakat-marijin-dan.pdf

 

Organizirana romanja v Velesovo:

Štajerska – Majda 040-834-389

Bela krajina, Novo mesto, Trebnje, Ivančna gorica – Branka 040-844-317

Notranjska, Logatec, Vrhnika, Ljubljana Franc 041-664 164

Severna Primorska Liljana R. 041 636 639

Južna Primorska Liljana Š. 031-392-966

Gorenjska
Janez 031-325-648

 


Prikaži večji zemljevid


Prikaži večji zemljevid

Sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan ob Modrem križu 11. maja 2015 ob 22. uri:

Ivan: “Tudi nocoj je prišla Gospa k nam radostna in vesela in na začetku je, kakor vedno, vse pozdravila s svojim materinskim pozdravom: “Hvaljen Jezus, dragi moji otroci!”
Nato je Gospa stegnila roke in molila nad nami, posebno pa nad vami bolniki, ki ste tu prisotni.
Nato je Gospa rekla:

“Dragi otroci, tudi danes vas znova želim poklicati, da v tem času molite po mojih namenih, za moje načrte, ki jih želim uresničiti s svojim prihodom sem. Molite, dragi otroci, in bodite vztrajni v molitvi! Mati moli z vami in posreduje za vse vas pri svojem Sinu. Hvala vam, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali na moj klic.”

Nato nas je Gospa vse blagoslovila s svojim materinskim blagoslovom in blagoslovila tudi vse tisto, kar ste prinesli k blagoslovu. Priporočil sem ji tudi vse vas, vaše potrebe, vaše namene, vaše družine, na poseben način pa bolnike.
Nato je Gospa še naprej molila in nekaj časa molila nad vsemi nami, in v tej molitvi odšla, odšla v znamenju svetlobe in križa, s pozdravom: “Pojdite v miru, dragi moji otroci!”
…………..
Ivan: “I večeras Gospa je došla k nama radosna i vesela i na početku, kao i uvijek, sve nas pozdravlja svojim majčinskim pozdravom:
“Hvaljen Isus, draga djeco moja!”.
Nakon toga jedno vrijeme Gospa ispruži ruku i moli nad svima nama, a posebno moli ovdje nad vama prisutnim bolesnima.
Nakon toga Gospa kaže:
„Draga djeco, i danas vas iznova želim pozvati da kroz ovo vrijeme molite na moje nakane, za moje planove koje želim ostvariti svojim dolaskom ovdje. Molite, draga djeco, i budite ustrajni u molitvi! Majka moli s vama i za sve vas zagovara kod svoga Sina. Hvala vam, draga djeco, što ste se odazvali i danas mome pozivu“.
Nakon toga nas Gospa sve blagoslivlje svojim majčinskim blagoslovom i blagoslivlje sve ono što ste vi donijeli za blagoslov. Preporučio sam također sve vas, vaše potrebe, vaše nakane, vaše obitelji, a na poseban način bolesne. Nakon toga Gospa i dalje nastavlja moliti i jedno vrijeme moli nad svima nama, i u toj molitvi odlazi, odlazi u znaku svjetlosti i križa, sa pozdravom: „Idite u miru, draga djeco moja!“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani, 2. maja 2015

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani, 2. maja 2015:
“Dragi otroci,
odprite svoja srca in poskušajte občutiti, kako vas ljubim in kako želim, da ljubite mojega Sina. Želim, da ga čim bolje spoznate, ker je nemogoče poznati ga in ga ne ljubiti, ker On je Ljubezen. Jaz vas, otroci moji, poznam. Poznam vaše bolečine in trpljenje, ker sem jih doživljala. Smejem se z vami v vaši radosti, jočem z vami v vaši bolečini. Nikoli vas ne bom zapustila. Vedno vam bom nežno materinsko govorila. Jaz pa, kot mati, potrebujem vaša odprta srca, da z modrostjo in preprostostjo širite ljubezen mojega Sina. Potrebujem vas odprte in občutljive za dobro in usmiljenje. Potrebujem vas združene z mojim Sinom, ker želim, da ste srečni in mi pomagate, da prinesem srečo vsem svojim otrokom. Apostoli moji, potrebujem vas, da vsem pokažete Božjo resnico, da bi moje srce, ki je pretrpelo in tudi danes tako trpi, moglo v ljubezni zmagati. Molite za svetost svojih pastirjev, da bi v imenu mojega Sina mogli delati čudeže, ker svetost dela čudeže. Hvala vam.”
……………………………………………….
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 02. svibnja, 2015:
“Draga djeco,
Otvorite svoja srca i pokušajte osjetiti koliko vas ljubim i koliko želim da ljubite moga Sina. Želim da ga što bolje upoznate, jer nemoguće je poznavati ga, a ne ljubiti ga – jer On je ljubav. Ja vas, djeco moja, poznajem. Poznajem vaše boli i patnje jer sam ih proživjela. Smijem se s vama u vašoj radosti, plačem s vama u vašoj boli. Nikada vas neću ostaviti. Uvijek ću vam majčinski blago govoriti. A ja kao majka trebam vaša otvorena srca da s mudrošću i jednostavnošću širite ljubav moga Sina. Trebam vas otvorene i osjetljive za dobro i milosrđe. Trebam vas ujedinjene s mojim Sinom, jer želim da budete sretni i pomognete mi da donesem sreću svoj svojoj djeci. Apostoli moji, trebam vas da svima pokažete istinu Božju, da bi moje srce koje je pretrpjelo i danas trpi toliko patnje moglo u ljubavi pobijediti. Molite za svetost svojih pastira da bi u ime moga Sina mogli činiti čudesa, jer svetost čini čudesa. Hvala vam.”