Redno letno prikazanje Kraljice miru vidkinji Ivanki 25. junija 2023:

Ob zadnjem vsakodnevnem prikazanju 7. maja 1985, ko je Gospa zaupala vidkinji Ivanki zadnjo – deseto skrivnost, ji je tudi obljubila, da bo imela vse življenje videnje enkrat na leto, in to na obletnico prikazovanj. Tako je bilo tudi letos.
Videnje, ki je trajalo sedem minut (od 18.38 do 18.45), je vidkinja imela na svojem domu. Prisotna je bila samo njena družina. Po videnju je vidkinja Ivanka rekla, da ji je Gospa dala sledeče sporočilo:
“Otročiči, potrebna sem vaših molitev. Molite, molite, molite!”
Gospa nas je vse blagoslovila.
…………….
Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je redovito godišnje ukazanje 25. lipnja 2022. Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki, povjerivši joj posljednju,
10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na
obljetnicu ukazanja. Tako je bilo i ove godine.
Ukazanje, koje je trajalo sedam minuta (18:38h -18:45h), Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj
kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj. Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:
Gospa je dala slijedeću poruku:
„Dječice, potrebna sam vaše molitve. Molite, molite, molite!“
Gospa nas je sve blagoslovila.

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. junija 2023:

“Dragi otroci!
Najvišji mi dovoli, da sem med vami, da za vas molim, da sem vam Mati in vaše zatočišče. Otročiči, kličem vas, vrnite se k Bogu in molitvi in Bog vas bo obilno blagoslovil. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………..
Poruka, 25. lipanj 2023
„Draga djeco!
Svevišnji mi dozvoli da budem među vama, da za vas molim, da vam budem Majka i utočište vaše. Dječice, pozivam vas, vratite se Bogu i molitvi i Bog će vas obilno blagosloviti. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan Dragičević 23. junija 2023 na Podbrdu:

Dragi otroci, tudi danes vas želim poklicati k miru. Tukaj sem se predstavila kot Kraljica miru. Tudi vas kličem, da bi bili moji nosilci miru v tem utrujenem svetu. Nosite mir, molite za mir, molite za moje načrte, ki jih želim uresničiti. Želim vam ponoviti: moj Sin dopušča, da ostajam toliko skupaj z vami, ker vas želim učiti, vzgajati in vse voditi k Njemu, da boste v Njem našli pravi in resnični mir. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………….
“Draga djeco, i danas vas želim pozvati na mir. Ovdje sam se predstavila kao Kraljica mira.
I vas pozivam, da budete moji nosilci mira u ovom umornom svijetu. Nosite mir, molite za mir, molite za moje planove koje želim ostvariti. Želim vam ponoviti: moj Sin dopušta, da ostajem ovoliko zajedno s vama, jer vas želim učiti, odgajati i sve voditi ka Njemu, da u Njemu nađete pravi i istinski mir. Hvala vam draga djeco, i danas, jer ste se odazvali mom pozivu”.