Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. oktobra 2014:

“Dragi otroci!
Molite v tem milostnem času in prosite vse svete, ki so že v svetlobi, naj posredujejo za vas. Naj vam bodo oni zgled in spodbuda iz dneva v dan na poti vašega spreobračanja. Otročiči, zavedajte se, da je vaše življenje kratko in minljivo. Zato hrepenite po večnosti in pripravljajte svoja srca v molitvi. Jaz sem z vami in posredujem pri svojemu Sinu za vsakega od vas, posebno za tiste, ki so se meni in mojemu Sinu posvetili. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
……………….
„Draga djeco!
Molite u ovom milosnom vremenu i tražite zagovor svih svetih koji su već u svjetlu. Neka vam oni budu primjer i poticaj iz dana u dan na putu vašeg obraćenja. Dječice, budite svjesni da je vaš život kratak i prolazan. Zato, žudite za vječnošću i pripremajte vaša srca u molitvi. Ja sam s vama i zagovaram pred mojim Sinom za svakog od vas, napose za one koji su se meni i mome Sinu posvetili. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“
……………..

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. oktobra 2014:

“Dragi otroci!
Z materinsko ljubeznijo vas prosim, da ljubite drug drugega. Naj bo v vaših srcih tako, kot je moj Sin od samega začetka želel – na prvem mestu ljubezen do nebeškega Očeta in do svojega bližnjega, pred vsem tuzemskim.
Dragi moji otroci, ali ne prepoznavate znamenj časa? Ali ne prepoznate, da je vse to okoli vas, vse, kar se dogaja, zato ker ni ljubezni? Dojemite, da je rešitev v resničnih vrednotah. Sprejmite moč nebeškega Očeta, ljubite ga in spoštujte. Hodite po stopinjah mojega Sina. Vi, otroci moji, apostoli moji dragi, se vedno znova zbirate okoli mene, ker ste žejni. Žejni ste miru, ljubezni in sreče. Iz mojih rok se napijte. Moje roke vam prinašajo mojega Sina, ki je izvir bistre vode. On bo oživil vašo vero in očistil vaša srca, ker moj Sin ljubi čista srca, čista srca pa ljubijo mojega Sina. Samo čista srca so ponižna in imajo trdno vero. Taka srca pričakujem od vas, otroci moji. Moj Sin mi je rekel, da sem Mati vsega sveta. Vas, ki me kot tako sprejemate, prosim, da mi s svojim življenjem, molitvijo in žrtvami pomagate, da me vsi moji otroci sprejmejo kot Mater, da jih bom mogla povesti k izviru bistre vode. Hvala vam. Dragi moji otroci, ko vam vaši pastirji s svojimi blagoslovljenimi rokami izročijo telo mojega Sina, se v srcu vedno zahvalite mojemu Sinu za žrtev in za pastirje, ki vam jih vedno znova daje.”
……………………………..
Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. listopada 2014.
Draga djeco!
Majčinskom ljubavlju vas molim, ljubite jedni druge. Neka u vašim srcima bude onako kako je moj Sin od samog početka želio – na prvom mjestu ljubav prema Nebeskom Ocu i prema bližnjemu svomu iznad svega ovozemaljskoga. Draga moja djeco, zar ne raspoznajete znakove vremena? Zar ne raspoznajete da je sve ovo oko vas, sve što se dešava, jer ljubavi nema? Shvatite da je spas u istinskim vrijednostima. Prihvatite moć Nebeskog Oca, ljubite Ga i poštujte. Hodite stopama moga Sina. Vi, djeco moja, apostoli moji dragi, vi se uvijek iznova okupljate oko mene jer ste žedni. Žedni ste mira, ljubavi i sreće. Iz mojih ruku se napijte. Moje ruke vam pružaju moga Sina koji je izvor bistre vode. On će oživjeti vašu vjeru i očistiti vaša srca, jer moj Sin ljubi čista srca, a čista srca ljube moga Sina. Samo čista srca su ponizna i imaju čvrstu vjeru. Takva srca ja od vas tražim, djeco moja. Moj Sin mi je rekao da sam ja majka cijelog svijeta. Vas koji me kao takvu prihvaćate molim da mi svojim životom, molitvom i žrtvom pomognete da me sva moja djeca prihvate kao majku, da ih mogu povesti k izvoru bistre vode. Hvala vam. Draga moja djeco, dok vam vaši pastiri svojim blagoslovljenim rukama pružaju tijelo moga Sina, uvijek u srcu zahvalite mome Sinu na žrtvi i na pastirima koje vam uvijek iznova daje.