Međugorje sporočilo po Jakovu 25.decembra 2018

“Dragi otroci, na ta milostni dan vas posebno kličem k ljubezni.
Otročiči, Bog vas neizmerno ljubi in zato, otročiči, polni zaupanja in ne da bi gledali nazaj ter brez strahu, mu popolnoma izročite svoja srca, da jih Bog napolni s svojo ljubeznijo.
Ne bojte se verovati Njegovi ljubezni in usmiljenju, ker je Njegova ljubezen močnejša od vsake vaše slabosti in strahu. Zato, otroci moji, polni ljubezni v svojih srcih, zaupajte Jezusu in mu izrecite svoj “da”, ker je On edina pot, ki vas vodi k večnemu Očetu.”
…………………………..
Gospina poruka preko vidioca Jakova Čole 25.12.2018.

Draga djeco, na ovaj milosni dan vas posebno pozivam na ljubav.
Dječice Bog vas neizmjerno ljubi i zato dječice puni pouzdanja ne gledajući unatrag i bez straha u potpunosti mu predajte vaša srca da ih Bog ispuni svojom ljubavi.
Ne bojte se vjerovati Njegovoj ljubavi i milosrđu jer je Njegova ljubav jača od svake vaše slabosti i straha. Zato djeco moja puni ljubavi u vašim srcima uzdajte se u Isusa i izrecite mu svoje da, jer je On jedini put koji vas vodi k vječnom Ocu.

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2018:

»Dragi otroci! Prinašam vam svojega sina Jezusa, ki je Kralj miru. On vam daje mir in naj ne bo samo za vas, ampak, otročiči, nesite ga drugim v radosti in ponižnosti. Jaz sem z vami in molim za vas v tem milostnem času, ki vam ga Bog želi dati. Moja navzočnost je znamenje ljubezni tukaj, dokler sem z vami, da vas branim in vodim k večnosti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«
……………………………
Poruka, 25. prosinac 2018
„Draga djeco! Nosim vam mog sina Isusa koji je Kralj mira. On vam daje mir i neka ne bude samo za vas nego, dječice, nosite ga drugima u radosti i poniznosti. Ja sam s vama i molim se za vas u ovom milosnom vremenu koje vam Bog želi dati. Moja prisutnost je znak ljubavi ovdje dok sam s vama da vas štitim i vodim prema vječnosti. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. decembra 2018:

“Dragi otroci,
ko prihajate k meni kot k materi s čistimi in odprtimi srci, vedite, da vas poslušam, opogumljam, tolažim in predvsem posredujem za vas pri svojem Sinu. Vem, da želite imeti močno vero in jo izkazati na pravi način. To, kar moj Sin želi od vas, je iskrena, močna in globoka vera – potem je vsak način, s katerim jo izkazujete, pravi. Vera je prečudovita skrivnost, ki se hrani v srcu. Ona je med nebeškim Očetom in vsemi njegovimi otroki, prepozna se po sadovih in po ljubezni, ki jo imamo do vseh Božjih stvaritev.
Apostoli moje ljubezni, otroci moji, imejte zaupanje v mojega Sina. Pomagajte, da bi vsi moji otroci spoznali Njegovo ljubezen. Vi ste moje upanje – vi, ki si prizadevate iskreno ljubiti mojega Sina. V imenu ljubezni, za vaše odrešenje, po volji nebeškega Očeta in po svojem Sinu sem tu med vami. Apostoli moje ljubezni, naj bodo ob molitvi in žrtvi vaša srca obsijana z ljubeznijo in lučjo mojega Sina. Naj ta luč in ljubezen obseva vse tiste, ki jih srečujete, in jih vrača mojemu Sinu. Jaz sem z vami.
Na poseben način sem ob vaših pastirjih. S svojo materinsko ljubeznijo jih obsevam in opogumljam, da z rokami, ki jih je blagoslovil moj Sin, blagoslavljajo ves svet.
Hvala vam.”
………………………….
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. prosinca 2018.
Draga djeco,
Kada mi kao majci dolazite čista i otvorena srca znajte da vas slušam, hrabrim, tješim i nadasve zagovaram kod svoga Sina. Znam da želite imati jaku vjeru i iskazati je na pravi način. Ono što moj Sin traži od vas je iskrena, jaka i duboka vjera – onda je svaki način na koji je iskazujete valjan. Vjera je predivna tajna koja se čuva u srcu. Ona je između Nebeskog Oca i sve njegove djece, prepoznaje se po plodovima i po ljubavi koja se ima prema svim božjim stvorenjima.
Apostoli moje ljubavi, djeco moja, imajte povjerenja u moga Sina. Pomozite da sva moja djeca upoznaju Njegovu ljubav. Vi ste moja nada – vi koji nastojite iskreno ljubiti moga Sina. U ime ljubavi, za vaše spasenje po volji Nebeskog Oca i po mome Sinu tu sam među vama. Apostoli moje ljubavi, neka uz molitvu i žrtvu vaša srca budu obasjana ljubavlju i svjetlošću moga Sina. Neka ta svjetlost i ljubav obasjava sve one koje susrećete i vraća ih mome Sinu. Ja sam s vama.
Na poseban način sam uz vaše pastire. Svojom majčinskom ljubavlju ih obasjavam i hrabrim da rukama blagoslovljenima od moga Sina blagoslivlju cijeli svijet.
Hvala vam.