Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. marca 2015:

“Dragi otroci! Tudi danes mi Najvišji dopušča, da sem z vami in da vas vodim na poti spreobrnjenja. Mnoga srca so se zaprla milosti in postala gluha za moj klic. Vi, otročiči, molite in se borite proti skušnjavam in vsem zlim načrtom, ki vam jih preko modernizma ponuja hudič. Bodite močni v molitvi in s križem v rokah molite, da vas zlo ne uporabi in ne zmaga v vas. Jaz sem z vami in molim za vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………
„Draga djeco! I danas mi Svevišnji dopusti da sam s vama i da vas vodim na putu obraćenja. Mnoga su se srca zatvorila milosti i oglušila na moj poziv. Vi, dječice, molite i borite se protiv napasti i svih zlih planova koja vam preko modernizma đavao nudi. Budite jaki u molitvi i s križem u rukama molite da vas zlo ne upotrijebi i ne pobijedi u vama. Ja sam s vama i molim za vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Letno prikazanje Mirjani Dragićević Soldo 18. marca 2015:

Vidkinja Mirjana Dragićević Soldo je imela vsakodnevna videnja od 24. junija 1981 do 25. decembra 1982. Na zadnjem vsakodnevnem videnju ji je Marija zaupala deseto skrivnost in ji rekla, da se ji bo prikazovala enkrat na leto, in to 18. marca. Tako je bilo v vseh teh letih. Tudi letos se je več tisoč romarjev zbralo na molitvi rožnega venca. Videnje je pričelo ob 13.47 in trajalo do 13.53.
Sporočilo:
“Dragi otroci! Z vsem srcem vas prosim, prosim vas, otroci, očistite svoja srca grehov in dvignite jih k Bogu in večnemu življenju. Prosim vas, bodite budni in odprti za resnico. Ne dovolite, da vas vse tuzemeljsko oddalji od spoznanja pravega zadovoljstva v skupnosti z mojim Sinom. Jaz vas vodim po poti resnične modrosti, ker morete samo z resnično modrostjo spoznati pravi mir in pravo dobro. Ne izgubljajte časa s tem, da od nebeškega Očeta pričakujete znamenja, ker vam je največje znamenje že dal, to je moj Sin. Zato, otroci moji, molite, da bi vas Sveti Duh mogel uvesti v resnico, da bi vam pomagal, da jo spoznate in da boste po tem spoznanju resnice eno z nebeškim Očetom in mojim Sinom. To je spoznanje, ki osrečuje na zemlji in odpira vrata večnega življenja in brezmejne ljubezni. Hvala vam.”
………………
Vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje i to 18. ožujka. Tako je i bilo tijekom svih ovih godina. Više tisuća hodočasnika okupilo se na molitvi krunice. Ukazanje je započelo u 13:47 h i trajalo do 13:53 h.
Draga djeco! Molim vas svim srcem, molim vas djeco očistite vaša srca od grijeha i uzdignite ih k Bogu i vječnom životu. Molim vas budite budni i otvoreni za istinu. Ne dozvolite da vas sve ovozemaljsko udalji od spoznaje pravog zadovoljstva u zajedništvu s mojim Sinom. Ja vas vodim putem istinske mudrosti, jer samo uz istinsku mudrost možete spoznati pravi mir i pravo dobro. Nemojte gubiti vrijeme tražeći od Nebeskog Oca znakove, jer najveći znak On vam je već dao, to je moj Sin. Zato, djeco moja, molite da bi vas Duh Sveti mogao uvesti u istinu, pomoći vam da je spoznate i po toj spoznaji istine budete jedno s Nebeskim Ocem i mojim Sinom. To je spoznaja koja daje sreću na zemlji i otvara vrata vječnoga života i bezgranične ljubavi. Hvala vam.

Sporočilo, ki ga je prejela vidkinja Vicka 11. marca 2015 na Monte S. Angelo:

„Dragi otroci! Še enkrat vas kličem, da bi več molili in manj govorili, posebno v tem postnem času. Molite, da bi se uresničil moj načrt, ki je še daleč od uresničitve. Še posebej vas prosim, da molite za družine in za mlade, ki so v zelo težki situaciji. Vi jim lahko pomagate samo s svojo molitvijo in svojo ljubeznijo. Blagoslavljam vas.“
Nato je Marija odšla in je, kot vsakokrat, pozdravila rekoč: “Pojdite v Božjem miru.”
Medtem ko je Marija izginjala, je vidkinja videla, kot vedno, tri znamenja: križ, srce in sonce.
Med kratkim komentiranjem Marijinih besed, je Vicka poudarila, da je do uresničitve Marijinega načrta še daleč, ker »se ne moli«. Poleg tega je dvakrat poudarila, da Marija v zadnjem času zelo trpi zaradi družin in zaradi mladih, ki danes živijo v zelo zelo težkem obdobju.
……………………………
Messaggio straordinario a Vicka 11 Marzo 2015 a Monte S.Angelo (Fg)

“Cari figli! Ancora una volta vi invito a pregare di più e a parlare di meno, specialmente durante questa quaresima. Pregate affinché si realizzi un mio piano che è ancora lontano dal realizzarsi. Vi chiedo, in particolare, di pregare per le famiglie e per i giovani che si trovano in una situazione molto difficile: voi potete aiutarli solo con la vostra preghiera e il vostro amore. Vi benedico.”
Poi la Madonna è andata via e, come ogni volta, ha salutato dicendo “Andate nella pace di Dio”. E mentre la Madonna scompariva la veggente ha visto, come sempre, tre segni: la croce, il cuore e il sole. Nel commentare brevemente le parole della Madonna, Vicka ha sottolineato che il piano della Madonna è lontano dal realizzarsi perché “le preghiere non arrivano”. Inoltre ha rimarcato due volte che la Madonna ultimamente soffre molto per le famiglie e per i giovani che oggi vivono un momento molto molto difficile.

Izredno sporočilo, ki ga je prejela vidkinja Vicka 10. marca 2015 v Italiji (San Giovanni Rotondo), kjer je na zasebnem obisku:

Nocoj je Marija prišla še posebej radostna. Pozdravila je: “Hvaljen Jezus.”
Položila je roke na vsakega, ki je bil tukaj prisoten, in nad vsakim molila. Prosila je, da bi v družini vsak dan v tem postnem času na kolenih molili častitljivi del svetega rožnega venca.
Marija je odšla s pozdravom: “Pojdite z Božjim mirom!”
………………
Messaggio straordinario del 10.3.2015 dato alla veggente Vicka a San Giovanni Rotondo, dove si trova in visita privata:
Questa sera la Madonna e’ arrivata particolarmente gioiosa. Ha salutato: “sia lodato Gesù”. Ha appoggiato le mani su ognuno di noi qui presenti e ha pregato su ognuno. Ha hiesto di pregare il santo Rosario, misteri gloriosi, ogni giorno durante questa quaresima in ginocchio nella famiglia. La Madonna se ne è andata con il saluto: ” andate con la pace di Dio”!

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani dne 2. marca 2015:

„Dragi otroci! Vi ste moja moč. Vi, apostoli moji, ki s svojo ljubeznijo, ponižnostjo in tišino molitve pripomorete, da se spoznava moj Sin. Vi živite v meni. Vi me nosite v svojem srcu. Vi veste, da imate Mater, ki vas ljubi in ki je prišla, da prinese ljubezen. Gledam vas v nebeškem Očetu, vaše misli, vaše bolečine, trpljenje, in vse to prinašam svojemu Sinu. Ne bojte se, ne izgubljajte upanja, ker moj Sin posluša svojo Mater. On ljubi, odkar se je rodil, in jaz želim, da to ljubezen spoznajo vsi moji otroci. Da se vrnejo k Njemu tisti, ki so Ga zaradi svojih bolečin in nerazumevanja zapustili, in da Ga spoznajo vsi tisti, ki Ga nikoli niso poznali. Zato ste tu vi, apostoli moji, in jaz sem kot Mati z vami. Molite za trdnost vere, ker iz trdne vere prihajata ljubezen in usmiljenje. Po ljubezni in usmiljenju boste pomagali vsem tistim, ki se ne zavedajo, da izbirajo temo namesto svetlobe. Molite za svoje pastirje, ker so oni moč Cerkve, ki vam jo je zapustil moj Sin. Po mojem Sinu so oni pastirji duš. Hvala vam.“
…………..
Draga djeco! Vi ste moja snaga. Vi, apostoli moji koji svojom ljubavlju, poniznošću i tišinom molitve, činite da se upozna moj Sin. Vi živite u meni. Vi mene nosite u svome srcu. Vi znate da imate majku koja vas ljubi i koja je došla da donese ljubav. Gledam vas u Nebeskom Ocu, vaše misli, vaše boli, patnje i prinosim ih svome Sinu. Ne bojte se, ne gubite nadu, jer moj Sin sluša svoju majku. Od kad’ se rodio On ljubi i ja želim da tu ljubav upoznaju sva moja djeca. Da mu se vrate oni koji su Ga radi svoje boli i nerazumijevanja ostavili i da Ga upoznaju svi oni koji Ga nikad nisu znali. Zato ste vi tu, apostoli moji, i ja kao majka s vama. Molite za čvrstoću vjere, jer iz čvrste vjere dolazi ljubav i milosrđe. Po ljubavi i milosrđu pomoći ćete svima onima koji nisu svjesni da biraju tamu umjesto svjetlosti. Molite za svoje pastire jer oni su snaga Crkve koju vam je ostavio moj Sin. Po mome Sinu oni su pastiri duša. Hvala vam.