Obhajanje prvosobotne pobožnosti

Dragi vodiči in romarji!
Vaše skorajšnje romanje v Medžugorje zajema pomemben datum za Cerkev na Slovenskem: 2. januar 2016. Na povabilo naših škofov bomo ta dan začeli v naših župnijah pobožnost petih zaporednih prvih sobot od januarja do maja 2016. Ta pobožnost se je obhajala v Sloveniji prvič sredi vojne vihre leta 1943. Tisto noč je, na poti razširjanja prvosobotne pobožnosti, svoje mlado življenje daroval naš mučenec Lojze Grozde.
Dragi organizatorji, nikar ne pustite, da bi šla ta milost mimo vas in ostalih ljudi, ki ste jih povabili na romanje. Potrudite se in na romanju obhajajte prvosobotno pobožnost, tako da izpolnite pogoje, ki jih je naročila Marija v Fatimi. Ti pogoji in druge bistvene informacije so na zloženki MARIJA – OKNO UPANJA, ki jo za svoje romarje po ugodni ceni (0,12 evra) lahko nabavite pri založbi Salve na Rakovniku. Na voljo je tudi 6 drobnih knjižic p. Nadraha v zbirki STO LET FATIME (dobite jih tudi v komisijsko prodajo). Nekaj informacij imate tudi v zadnji reviji MIR – ODMEV MEDŽUGORJA.
Hvala za vse, kar boste storili za dobro pripravo na Marijin obisk v času romanja v Medžugorje in tudi potem v svojih župnijah.
Obilo blagoslova v novem letu, LETU USMILJENJA, ki nas uvaja v STOLETNICO FATIME, vam v imenu Združenja posvečenih Jezusovemu in Marijinemu Srcu želi
Dragica Čepar

Sporočilo Kraljice miru po vidcu Jakovu 25. 12. 2015:

“Dragi otroci,
vsa ta leta, v katerih mi Bog dopušča, da sem z vami, so znamenje neizmerne ljubezni, ki jo ima Bog do vsakega od vas, in znamenje tega, kako zelo vas Bog ljubi.
Otročiči, kolike milosti vam je Najvišji dal in kolike milosti vam želi še podariti. Toda, otročiči, vaša srca so zaprta in živijo v strahu in ne dopuščajo Jezusu, da Njegova ljubezen in Njegov mir prevzameta vaša srca in zavladata v vaših življenjih. Živeti brez Boga pomeni živeti v temi in nikoli ne spoznati Očetove ljubezni in Njegove skrbi za vsakega od vas. Zato, otročiči, danes na poseben način prosite Jezusa, da od danes vaše življenje doživi novo rojstvo v Bogu in da vaše življenje postane luč, ki bo sijala iz vas, in na ta način postanete pričevalci Božje prisotnosti v svetu in vsakemu človeku, ki živi v temi.
Otročiči, jaz vas ljubim in vsak dan posredujem pri Najvišjem za vas.
Hvala, ker ste odzvali mojemu klicu.”
………………………….
Gospina poruka preko vidioca Jakova Čole 25.12.2015

“Draga djeco,
Sve ove godine koje mi Bog dopušta da budem s vama je znak neizmjerne ljubavi koje Bog ima prema svatkome od vas i znak koliko vas Bog ljubi.
Dječice kolike milosti vam je Svevišnji dao i kolike milosti vam zeli darovati.Ali dječice vaša srca su zatvorena i zive u strahu i ne dopuštaju Isusu da njegova ljubav i njegov mir obuzmu vasa srca i zavladaju vašim zivotima.Zivjeti bez Boga je zivjeti u tami i nikada ne upoznati Očevu ljubav i njegovu brigu za svakoga od vas.Zato dječice danas na poseban način molite Isusa da od danas vas zivot dozivi novo rodenje u Bogu i da vaš zivot postane svijetlo koje će zračiti iz vas i na taj način postanete svijedoci Bozje prisutnosti u svijetu i svakom čovjeku koji zivi u tami.
Dječice ja vas volim i svakodnevno zagovaram Svevišnjeg za vas.
Hvala što ste se odazvali mome pozivu.”

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. decembra 2015:

“Dragi otroci!
Tudi danes vam prinašam svojega Sina Jezusa in iz naročja vam dajem Njegov mir in hrepenenje po nebesih. Molim z vami za mir in vas kličem, da bi bili mir. Vse vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom miru. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………..
Poruka, 25. prosinac 2015

„Draga djeco! I danas vam nosim svoga sina Isusa i iz naručja vam dajem Njegov mir i čežnju za Nebom. Molim se s vama za mir i pozivam vas da budete mir. Sve vas blagosivam svojim majčinskim blagoslovom mira. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. decembra 2015:

»Dragi otroci,
jaz sem vedno z vami, ker vas je moj Sin zaupal meni. Vi pa, otroci moji, vi me potrebujete, iščete me, prihajate k meni in razveseljujete moje materinsko srce.
Jaz imam in bom vedno imela ljubezen za vas, za vas, ki trpite in ki svoje bolečine in trpljenje prinašate mojemu Sinu in meni. Moja ljubezen hrepeni po ljubezni vseh mojih otrok, moji otroci pa hrepenijo po moji ljubezni. Po ljubezni Jezus išče povezanost nebes in zemlje, med nebeškim Očetom in vami, moji otroci, svojo Cerkvijo. Zato je potrebno mnogo moliti, moliti in ljubiti Cerkev, ki ji pripadate. Sedaj Cerkev trpi in potrebuje apostole, ki s tem, da ljubijo skupnost, pričujejo in se razdajajo, kažejo Božje poti; potrebuje apostole, ki s tem, da s srcem živijo evharistijo, delajo velika dela; potrebuje vas, moje apostole ljubezni. Otroci moji, Cerkev je od samih začetkov bila preganjana in izdajana, a je iz dneva v dan rasla. Neuničljiva je, ker ji je moj Sin dal srce – evharistijo, in svetloba Njegovega vstajenja je svetila in bo svetila nad njo.
Zato se ne bojte. Molite za svoje pastirje, da bi imeli moč in ljubezen biti mostovi odrešenja. Hvala vam.«
…………………
Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. prosinca 2015
Draga djeco,
Ja sam uvijek s vama jer vas je moj Sin povjerio meni. A vi, djeco moja, vi me trebate, tražite me, dolazite mi i razveseljujete moje majčinsko srce. Ja imam i uvijek ću imati ljubavi za vas, za vas koji trpite i koji svoje boli i patnje prinosite momu Sinu i meni.
Moja ljubav traži ljubav sve moje djece, a moja djeca traže moju ljubav. Po ljubavi Isus traži zajedništvo između Neba i zemlje, između Nebeskog Oca i vas, moje djece, svoje Crkve. Zato treba mnogo moliti, moliti i ljubiti Crkvu kojoj pripadate. Sada Crkva trpi i treba apostole koji ljubeći zajedništvo, svjedočeći i dajući pokazuju puteve Božje; treba apostole koji živeći srcem Euharistiju čine velika djela; treba vas, moje apostole ljubavi. Djeco moja, Crkva je od samih početaka bila proganjana i izdavana, ali je iz dana u dan rasla. Neuništiva je jer joj je moj Sin dao srce – Euharistiju, i svjetlost Njegovog uskrsnuća je svijetlila i svjetlit će nad njom. Zato, ne bojte se. Molite za svoje pastire da imaju snage i ljubavi biti mostovi spasa. Hvala vam.