Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. novembra 2013

“Dragi otroci! Danes vas vse kličem k molitvi. Otročiči, odprite vrata srca globoki molitvi, molitvi s srcem, in takrat bo Najvišji mogel delovati v vaši svobodi in začelo se bo spreobrnjenje. Vera bo postala trdna, da boste mogli z vsem srcem reči: ‘Moj Bog, moje vse.’ Dojeli boste, otročiči, da je tukaj na Zemlji vse minljivo.
Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
……………………………………………………………….

„Draga djeco! Danas vas sve pozivam na molitvu. Otvorite vrata srca, dječice, duboko molitvi, molitvi srcem, a onda će Svevišnji moći djelovati na vašu slobodu i počet će obraćenje. Vjera će postati čvrsta da ćete moći svim srcem reći: ‘Bog moj, sve moje’. Shvatit ćete, dječice, da je ovdje na Zemlji sve prolazno. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. novembra 2013

Dragi otroci, znova vas na materinski način kličem, da ljubite, da neprenehoma molite za dar ljubezni, da ljubite nebeškega Očeta nad vsem. Ko ljubite Njega, boste ljubili sebe in svojega bližnjega. Tega ni mogoče ločiti. Nebeški Oče je v vsakem človeku, vsakogar ljubi in kliče po njegovem imenu. Zato, otroci moji, po molitvi prisluhnite volji nebeškega Očeta. Pogovarjajte se z Njim. Imejte osebni odnos z Očetom, ki bo še bolj prebudil odnos vas, skupnosti mojih otrok, mojih apostolov. Kot mati želim, da se po ljubezni do nebeškega Očeta dvignete nad to zemeljsko praznino in pomagate drugim, da postopoma spoznajo in se približajo nebeškemu Očetu.
Dragi otroci, molite, molite, molite za dar ljubezni, ker je ljubezen moj Sin.
Molite za svoje pastirje, da bodo imeli vedno ljubezen do vas, kot jo je imel moj Sin in jo pokazal, ko je dal svoje življenje za vaše odrešenje. Hvala vam.

……………………………………………………………….

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. studeni 2013.

Draga djeco,
iznova majčinski vas pozivam da ljubite; da neprestano molite za dar ljubavi; da ljubite nebeskog Oca iznad svega. Kad ljubite Njega ljubit ćete sebe i bližnjega svoga. To se ne može razdvajati. Nebeski Otac je u svakom čovjeku, svakog čovjeka ljubi i svakog čovjeka njegovim imenom zove. Zato, djeco moja, kroz molitvu osluškujte volju nebeskog Oca. Razgovarajte s njim. Imajte osobni odnos s Ocem koji će još više produbiti odnos vas zajednice moje djece, mojih apostola. Kao majka želim da se kroz ljubav prema nebeskom Ocu izdignete iznad ovozemaljske ispraznosti i pomognete drugima da postupno upoznaju i približe se k nebeskom Ocu. Djeco moja, molite, molite, molite za dar ljubavi jer ljubav je moj Sin. Molite za svoje pastire da uvijek imaju ljubavi za vas kao što je moj Sin imao i pokazao dajući svoj život za vaše spasenje. Hvala vam.