Međugorje, sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan Dragičević 27. septembra 2016:

Sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan Dragičević na molitvenem srečanju v katedrali sv. Štefana na Dunaju 27. septembra 2016:

“Dragi otroci,
tudi danes vas kličem, da bi v tem času molili za tiste, ki trpijo, ki doživljajo svoj križev pot.
Molite zanje, da bi sprejeli križ kot Božjo voljo in da bo Bog slavljen preko njih.”
……………………
Cari figli, anche oggi vi invito a pregare in questo tempo per tutti coloro che soffrono, che vivono le loro Vie Crucis. Pregate per loro, affinché accettino la croce come volontà di Dio ed affinché Dio si glorifichi attraverso di loro.
…………….
http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-27-9-2016

Medžugorje, 20. september 2016 – sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu:

“Dragi otroci,
vesela sem, ker lahko ugotovim in vidim, koliko mojih otrok se je zbralo in molijo skupaj s svetim očetom za mir. Tudi vi ste prisotni v tej molitvi in tudi vi molite za ta mir, potreben temu nemirnemu svetu. Zato še vztrajajte in molite za mir. Mir v vaših srcih.
Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
……………………………………………..
“Cari figli,
sono felice perché posso constatare e vedere quanti miei figli si sono radunati e pregano insieme con il Santo Padre per la Pace. Anche Voi siete presenti in questa preghiera e anche Voi state pregando per questa Pace, necessaria a questo mondo inquieto. Perciò perseverate ancora e pregate per la Pace. La Pace nei Vostri cuori.
Grazie cari figli perché anche oggi avete risposto alla mia chiamata”.

(Radio Maria)

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. septembra 2016:

“Dragi otroci! Danes vas kličem k molitvi. Naj vam bo molitev življenje. Samo tako se bo vaše srce napolnilo z mirom in radostjo. Bog vam bo blizu in vi ga boste občutili v svojem srcu kot prijatelja. Govorili boste z Njim kot z nekom, ki ga poznate in, otročiči, čutili boste potrebo po pričevanju, ker bo Jezus v vašem srcu in vi zedinjeni v Njem. Jaz sem z vami in vas vse ljubim s svojo materinsko ljubeznijo. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………………
Poruka, 25. rujan 2016
„Draga djeco! Danas vas pozivam na molitvu. Nek vam molitva bude život. Samo tako vaše srce će se ispuniti mirom i radošću. Bog će vam biti blizu i vi ćete ga osjetiti u vašem srcu kao prijatelja. Govorit ćete s Njim kao s nekim koga poznajete i, dječice, imat ćete potrebu da svjedočite, jer će Isus biti u vašem srcu i vi sjedinjeni u Njemu. Ja sam s vama i sve vas ljubim mojom majčinskom ljubavlju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Međugorje, sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan na Podbrdu 16. septembra 2016, ob 21. uri:

“Dragi otroci, tudi danes vas kličem: Ne, ne sprejmite tistega, kar vam svet nudi in daje. Odločite se za Jezusa! V Njem je vaš mir in radost. Odločite se in odprite se Njemu, da vas bo On vodil. In še posebej, dragi otroci, odprite se Svetemu Duhu. Molim, dragi otroci, za vse vas, da bi se bolj odprli. Molim za vse vas in posredujem za vse vas pri svojem Sinu. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste odzvali mojemu klicu.”
………………………..
http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-16-9-2016

Međugorje, sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan 2. septembra 2016, ob 22. uri, na Podbrdu:

Dragi otroci, danes vas želim na poseben način povabiti, da bi v tem času molili za duhovnike, za duhovne poklice v Cerkvi. Molite, dragi otroci! Molite! Molite za pastirje, da vodijo mojo Cerkev, mojo čredo. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.
…………………….
http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-2-9-2016

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. septembra 2016:

„Dragi otroci,
po volji svojega Sina in po svoji materinski ljubezni prihajam k vam, svojim otrokom, posebno pa k tistim, ki še niso spoznali ljubezni mojega Sina. Prihajam k vam, ki mislite name, ki me kličete. Vam dajem svojo materinsko ljubezen in nosim blagoslov svojega Sina. Ali imate čista in odprta srca? Ali vidite darove, znamenja moje navzočnosti in ljubezni? Otroci moji, v svojem zemeljskem življenju se ravnajte po mojem zgledu. Moje življenje je bilo bolečina, tišina ter neizmerna vera in zaupanje v nebeškega Očeta. Nič ni slučajno, niti bolečina, niti radost, niti trpljenje, niti ljubezen. Vse to so milosti, ki vam jih deli moj Sin in ki vas vodijo v večno življenje. Moj Sin od vas želi ljubezen in molitev v Njem. Ljubiti in moliti v Njem pomeni – kot mati vas bom učila – moliti v tišini svoje duše, ne pa samo recitirati z ustnicami. To je tudi najmanjša lepa gesta, narejena v imenu mojega Sina, to je potrpežljivost, usmiljenje, sprejemanje bolečin in žrtev, narejena zaradi drugega. Otroci moji, moj Sin vas gleda. Molite, da bi tudi vi videli Njegov obraz in da bi vam mogel biti razodet. Otroci moji, jaz vam razodevam edino in pravo resnico.
Molite, da bi jo mogli dojeti in da bi mogli širiti ljubezen in upanje, da bi mogli biti apostoli moje ljubezni. Na poseben način moje materinsko srce ljubi pastirje. Molite za njihove blagoslovljene roke. Hvala vam.“
……………………………………….
“Draga djeco,
po volji moga Sina i mojoj majčinskom ljubavi dolazim k vama, svojoj djeci, a posebno onima koji još nisu upoznali ljubav moga Sina. Dolazim k vama koji mislite na mene, koji me zazivate. Vama dajem moju Majčinsku ljubav i nosim blagoslov svoga Sina. Imate li cista i otvorena srca? Vidite li darove, znakove moje nazočnosti i ljubavi? Djeco moja, u svom zemaljskom životu povedite se mojim primjerom. Moj život je bio bol, šutnja i neizmjerna vjera i povjerenje u Nebeskog Oca. Ništa nije slučajno, ni bol, ni radost, ni patnja ni ljubav. Sve su to milosti koje vam moj Sin dodjeljuje i koje vas vode u vječni život. Moj Sin od vas traži ljubav i molitvu u Njemu. Ljubiti i moliti u Njemu znači – kao majka ću vas učiti – moliti u tišini svoje duše, a ne samo recitirati usnama. To je i najmanja lijepa gesta učinjena u ime moga Sina, to je strpljivost, milosrđe, prihvaćanje boli i žrtva učinjena radi drugog. Djeco moja , moj Sin vas gleda. Molite da biste i vi vidjeli Njegovo lice i da bi vam moglo biti objavljeno. Djeco moja, ja vam objavljujem jedinu i pravu istinu. Molite da biste je shvatili i mogli siriti ljubav i nadu, da biste mogli biti apostoli moje ljubavi. Na poseban način moje majčinsko srce ljubi pastire. Molite za njihove blagoslovljene ruke. Hvala vam.”