Sporočila od 1984 do 2021

Skupaj smo zbrali sporočila, ki so bila dana v javnost od sledečih vidcev: Marije, Mirjane, Ivanke, Jakova, Ivana, Vicke. Vendar še vedno niso v tem sklopu tudi sporočila od 1981 do 1984.

Za iskanje po sporočilih uporabljajte na računalnikih tipko ctrl in črko F. Na telefonih pa uporabite v zgornjem desnem kotu tri pikice in izberite najdi. Preberi več o Sporočila od 1984 do 2021

Spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. avgusta 2021:

“Dragi otroci!
Z radostjo vas vse kličem, otročiči, ki ste se odzvali mojemu klicu, bodite radost in mir. Pričujte s svojim življenjem za nebesa, ki vam jih prinašam. Čas je, otročiči, da bi bili odsev moje ljubezni za vse tiste, ki ne ljubijo in katerih srca je osvojilo sovraštvo. Ne pozabite: Jaz sem z vami in posredujem za vse vas pri svojem sinu Jezusu, da vam da svoj mir. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………
Poruka, 25. kolovoz 2021
„Draga djeco!
S radošću vas sve pozivam, dječice, koji ste se odazvali mome pozivu, budite radost i mir. Svjedočite svojim životima nebo koje vam nosim. Vrijeme je, dječice, da budete odsjaj moje ljubavi za sve one koji ne ljube i čija srca je osvojila mržnja. Ne zaboravite: ja sam s vama i zagovaram za sve vas pred mojim sinom Isusom da vam dadne svoj mir. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

0dšel v večnost Marinko Ivankovič

Umrl je eden prvih prič prikazovanja: Marinko Ivanković

Prebivalci Bijakovića in Medžugorja so z žalostnim srcem sprejeli novico, da je v četrtek, 19. avgusta 2021 ob 6.00 uri v Gospodu zaspal eden prvih pričevalcev prikazovanja Kraljice miru v Medžugorju in velik prijatelj vidcev MARINKO IVANKOVIĆ

Verjamemo, da je šel v objem Gospe, ker je v svojem življenju pogumno pričal in prenašal preganjanje zaradi svoje vere v njena prikazovanja.

V juniju smo kot gosta Marinkota predstavili na Preberi več o 0dšel v večnost Marinko Ivankovič

Izredno sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 14. avgusta 2021:

Tudi nocoj je prišla Marija k nam posebno radostna in vesela. Čim je prišla, je pozdravila vse s svojim običajnim materinskim pozdravom: “Naj bo hvaljen Jezus, dragi otroci moji.”
Nato je Marija dvignila pogled in stegnila roke nad nami in nekaj časa molila za nas, prisotne. Potem je posebej molila za duhovnike, prisotne na tem srečanju, in prav tako za bolnike.
Nato se je obrnila na nas s sledečimi besedami:
Preberi več o Izredno sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 14. avgusta 2021:

Papeški odposlanec Hoser za Medžugorje odšel v večnost

V petek, 13. avgusta 2021, je umrl apostolski vizitator s posebno vlogo za župnijo v Medžugorju msgr. Henryk Hoser. Nadškof Hoser je bil pred kratkim hospitaliziran na oddelku za intenzivno nego v bolnišnici v Varšavi (Poljska), kjer je tudi umrl.

Večni mir mu daj, Gospod. In naj mu sveti večna luč!

Preberi več o Papeški odposlanec Hoser za Medžugorje odšel v večnost

Izredno sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 6. avgusta 2021:

“Brez Boga nimate niti prihodnosti niti večnega življenja,
zato se spreobrnite in vrnite k Bogu.”

(Vidkinja Marija pa je k temu dodala, naj molimo, da bomo močni v veri.) Preberi več o Izredno sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 6. avgusta 2021:

Marijini obroki

 

 

 

 

 

MARIJINI OBROKI – POMOČ TUDI STARIM STARŠEM

Gospod Kennedy iz Zambije je hvaležen, da so se njegovi vnuki lahko posvetili svojemu študiju, ko so prejemali Marijine obroke med pandemijo celo na dom. »Ta podpora je pomagala nama z ženo, da nama ni bilo treba biti v skrbeh za to, ali bodo vnuki zjutraj sploh kaj jedli.« Obenem izraža upanje, da bo njegova vas uspešna pri boju z virusom.

Preberi več o Marijini obroki