Sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu Dragičeviću 24. februarja 2024:

“Dragi otroci! Tudi danes vas kličem k molitvi za mir. Molite v tem milostnem času več pred križem. Otročiči, ne izgubite upanja, ker Bog ljubi svoje stvarstvo, svoje otroke. Želi vas rešiti po mojih prihodih sem. Dragi otroci, tudi danes vas vse kličem na pot svetosti, molite in se odprite Božji volji. Hvala vam, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
—————-
24.2.2024 Ivan Dragičević
Draga djeco! I danas vas pozivam da molite za mir. Molite kroz ovo milostno vrjeme više pred križem. Dječice ne gubite nadu jer Bog ljubi svoja stvorenja, svojo djecu. On vas želi spasiti preko mojih dolazka ovdje. Draga djeco, sve vas pozivam i danas na put svetosti, molite i otvorite se božjoj volji. Hvala vam, draga djeco, jer ste se i danas odazvali mom pozivu.

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. februarja 2024:

“Dragi otroci!
Molite in obnovite svoje srce, da bi dobro, ki ste ga sejali, obrodilo sad radosti in edinosti z Bogom. Plevel je zajel mnoga srca in postala so nerodovitna, zato bodite vi, otročiči, luč, ljubezen in moje iztegnjene roke v tem svetu, ki hrepeni po Bogu, ki je ljubezen. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu!”
…………….
Poruka, 25. veljača 2024
„Draga djeco!
Molite i obnovite vaše srce da bi dobro koje ste posijali rodilo plodom radosti i jedinstva s Bogom. Kukolj je zahvatio mnoga srca i postala su neplodna, zato vi, dječice, budite svijetlo, ljubav i moje ispružene ruke u ovom svijetu koji žudi za Bogom koji je ljubav. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan 3. februarja 2024:

“Dragi otroci, živite v času milosti in jaz vas vse vabim, da bi molili za mir v svojih srcih.
Dragi otroci, delajte in molite za svoje osebno spreobrnjenje in prizadevajte si za svoje osebno spreobrnjenje. Bodite in postanite tudi vi pričevalci miru v tem svetu, bodite moje iztegnjene roke.
Tudi danes vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom in blizu sem vsem vam in posredujem pri svojem Sinu za vse vas. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

Marija je še nekaj časa molila posebej za mir v svetu in s to molitvijo odšla v znamenju luči in križa s pozdravom: “Pojdite v miru, dragi moji otroci.”

https://www.medjugorjetuttiigiorni.com/2024/02/messaggio-del-3-febbraio-2024-dato-al.html?spref=fb&fbclid=IwAR3mlmX5zPT0duUrokCeY_he_pwtY7D1s766qnfTDjvY7Cz11Tp3hh1w7tw