Izredno videnje 11.septembra 2021 vidcu Ivanu Dragičevič

Izredno videnje vidca Ivana Dragičevića 11.septembra 2021

“Dragi prijatelji v Kristusu, še enkrat vas želim prisrčno pozdraviti na današnjem molitvenem srečanju. Tudi danes želim, tako kot vsak drug dan, po srečanju z Gospo deliti z vami, kar je bilo najpomembnejše na nocojšnjem srečanju.
Preberi več o Izredno videnje 11.septembra 2021 vidcu Ivanu Dragičevič

Medžugorje, spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. septembra 2021

Međugorje, spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. septembra 2021

“Dragi otroci! Molite, pričujte in se radujte z menoj, kajti Najvišji me še naprej pošilja, da vas vodim po poti svetosti. Zavedajte se, otročiči, da je življenje kratko in da vas čaka večnost, da z vsemi svetniki slavite Boga s svojim bitjem. Ne skrbite, otročiči, za zemeljske stvari, ampak hrepenite po nebesih. Nebesa bodo vaš cilj in radost bo zavladala v vašem srcu. Z vami sem in vas vse blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. ”

Preberi več o Medžugorje, spročilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. septembra 2021

Vabilo Sela pri Ptuju

To nedeljo, 12. septembra 2021 bo pri podružnični cerkvi Sv. Družine na Selih pri Ptuju potekalo praznovanje 14. obletnice blagoslovitve in ustoličenja kipa Marije, medžugorske Kraljice miru. Ob 15-h bodo začeli z molitvijo pred Najsvetejšim, ob 16-h bo zahvalna Sveta maša. Daroval jo bo letošnji novomašnik Klemen Slapšak, kaplan v župniji Sv. Vida pri Ptuju. Prijazno vabljeni! Kraljica miru, prosi za nas!
Preberi več o Vabilo Sela pri Ptuju

Izredno sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 4. septembra 2021:

Nocoj je Marija prišla posebno radostna in vesela med vse nas. Čim je prišla, je pozdravila vse s svojim običajnim pozdravom: “Naj bo hvaljen Jezus, dragi moji otroci.”
Nato je Marija stegnila svoje roke in molila nad vsemi nami, še posebno nad vami, bolniki in duhovniki, ki ste prisotni na tem srečanju. Nato je vsem nam namenila naslednje besede: Preberi več o Izredno sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 4. septembra 2021: