Izredno videnje 11.septembra 2021 vidcu Ivanu Dragičevič

Izredno videnje vidca Ivana Dragičevića 11.septembra 2021

“Dragi prijatelji v Kristusu, še enkrat vas želim prisrčno pozdraviti na današnjem molitvenem srečanju. Tudi danes želim, tako kot vsak drug dan, po srečanju z Gospo deliti z vami, kar je bilo najpomembnejše na nocojšnjem srečanju.

Nocoj je Gospa prišla med nas zelo srečna in vesela in nas je pozdravila s svojim materinskim pozdravom: “Hvaljen Jezus, moji dragi otroci.”
Potem je Gospa z iztegnjenimi rokami molila nad vami vsemi. Še posebej je molila nad vsemi tu prisotnimi, ki ste bolni, in nad vsemi duhovniki.
Potem nam je Gospa dala naslednje sporočilo:
“Dragi otroci. Tudi danes vas kličem, da resno sprejmete sporočila, ki vam jih dajem. Jaz sem vam blizu in želim, dragi otroci, da bi vsak bil čim bližje mojemu srcu. Zato, otročiči, molite in v svojem življenju iščite Božjo voljo. Želim, da vsak od vas odkrije pot svetosti in da raste na tej poti. Hvala vam, dragi otroci, da ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
Potem nam je Gospa dala svoj materinski blagoslov in blagoslovila vse nabožne predmete, ki ste jih prinesli k blagoslovu.
Potem sem priporočil vse vas, vaše namene, vaše prošnje, vse molitve in vse tisto, kar mi je bilo poslano v kakršni koli obliki, po e-pošti ali kako drugače. Vse sem predstavil Materi, da bo ona posredovala za vse nas pred svojim Sinom.
Potem je Gospa še na poseben način molila za mir v svetu in med to molitvijo je odšla s pozdravom: “Pojdite v miru, dragi moji otroci!” Zapustila nas je v znamenju svetlobe in križa.
Dragi prijatelji! To je bilo najpomembnejše pri srečanju z našo Gospo danes zvečer. Zdaj pa odgovorimo na Materin klic in bodimo soustvarjalci lepšega in boljšega sveta.

One thought on “Izredno videnje 11.septembra 2021 vidcu Ivanu Dragičevič”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja