Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. oktobra 2023:

“Dragi otroci!
Vetrovi zla, sovraštva in nemira vijejo po zemlji, da bi uničili življenja. Zato me je Najvišji poslal k vam, da vas vodim na pot miru in edinosti z Bogom in ljudmi. Vi ste, otročiči, moje iztegnjene roke: molite, postite se in darujte žrtve za mir. Zaklad, po katerem hrepeni vsako srce. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………..
Poruka, 25. listopad 2023
“Draga djeco!
Vjetrovi zla, mržnje i nemira viju zemljom da unište živote. Zato me Svevišnji vama posla da vas vodim prema putu mira i jedinstva s Bogom i ljudima. Vi ste, dječice, moje ispružene ruke: molite, postite i žrtve prikazujte za mir. Blago za kojim žudi svako srce. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 20. oktobra 2023:

“Dragi otroci!
Danes vas kličem, da molite za mir. V tem trenutku je mir ogrožen na poseben način, zato vas prosim, da obnovite post in molitev v svojih družinah in da spodbudite druge, da molijo za mir. Dragi otroci, želim, da razumete resnost situacije in da je mnogo od tega, kar se bo zgodilo, odvisno od vaše molitve in vztrajnosti. Dragi otroci, z vami sem in vas kličem, da pričnete resno moliti in se postiti. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………………………
Gospina poruka Ivanu Dragičeviću od 20. listopada 2023:

Draga djeco!
“Danas vas pozivam da molite za mir. U ovom trenutku mir je ugrožen na poseban način, te vas molim da obnovite post i molitvu u svojim obiteljima i potaknete druge da mole za mir. Draga djeco, želim da shvatite ozbiljnost situacije i da mnogo toga što će se dogoditi ovisi o vašoj molitvi i ustrajnosti.
Draga djeco, uz vas sam i pozivam vas da ozbiljno počnete moliti i postiti. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!”