Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. maja 2016:

“Dragi otroci! Moja prisotnost je Božji dar za vse vas in spodbuda za spreobrnjenje. Satan je močan in želi v vaša srca in misli vnesti nered in nemir. Zato vi, otročiči, molite, da bi vas Sveti Duh vodil po pravi poti radosti in miru. Jaz sem z vami in posredujem pri svojem Sinu za vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………………..
Poruka, 25. svibanj 2016
„Draga djeco! Moja prisutnost je dar od Boga za sve vas i poticaj na obraćenje. Sotona je jak i želi u vaša srca i misli staviti nered i nemir. Zato vi, dječice, molite da bi vas Duh Sveti vodio pravim putem radosti i mira. Ja sam s vama i zagovaram pred mojim Sinom za vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Međugorje, sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 9. maja 2016, ob 22.00 uri, na Podbrdu:

“Dragi otroci, tudi danes vas znova kličem: obnovite moja sporočila in živite moja sporočila. Na poseben način vas kličem: Molite za mir. Molite za mir, za mir v svetu! Vedite, dragi otroci, da sem z vami in da sem vam blizu. Molite skupaj z Materjo. Bodite vztrajni v molitvi, ne utrudite se! Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu!”
……………………………………….
“Cari figli, anche oggi vi invito di nuovo: rinnovate i miei messaggi e vivete i miei messaggi. In modo particolare vi invito: pregate per la pace. Pregate per la pace, per la pace nel mondo! Sappiate, cari figli, che sono con voi e vi sono vicina. Pregate insieme con la Madre: siate perseveranti nella preghiera, non stancatevi! Grazie, cari figli, per aver anche oggi risposto alla mia chiamata”.
…………………………………………………………….
http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/medjugorje-opcenito/o-medjugorju/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-9-5-2016

Sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 2. maja 2016 na Podbrdu, ob 22. uri:

“Dragi otroci, ne dovolite, da vas blišč tega sveta zavede: materializem, zavist, oholost. Ne dovolite, da vas luč sveta zavede. Odprite se luči Božanske Ljubezni, Ljubezni mojega Sina. Odločite se za Njega: On je Ljubezen, On je Resnica. Vrnite molitev v svoje družine. Molite več! Vaše molitve potrebujem, da bi mogla z vami uresničiti svoje načrte. Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odločili za Jezusa.”
…………………………….
“Cari figli, non lasciate che lo scintillio di questo mondo vi seduca: il materialismo, l’invidia, la superbia. Non lasciate che la luce del mondo vi seduca. Apritevi alla luce dell’Amore Divino, all’Amore di mio Figlio. Decidetevi per Lui: Egli è l’Amore, Egli è la Verità. Riportate la preghiera nelle vostre famiglie. Pregate di più! Le vostre preghiere mi sono necessarie, affinché possa realizzare con voi i miei piani. Grazie, cari figli, per esservi decisi anche oggi per Gesù”.
……………………………………………
http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/medjugorje-opcenito/o-medjugorju/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-2-5-2016

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. maja 2016:

“Dragi otroci,
moje materinsko srce želi vaše resnično spreobrnjenje in trdno vero, da bi mogli širiti ljubezen in mir vsem, ki vas obkrožajo. Toda, otroci moji, ne pozabite, vsak od vas je edinstven svet pred nebeškim Očetom. Zato dopustite, da neprestano delo Svetega Duha deluje na vas. Bodite moji duhovno čisti otroci. V duhovnosti je lepota. Vse, kar je duhovno, je živo in zelo lepo. Ne pozabite, da je v evharistiji, ki je srce vere, moj Sin vedno z vami. Prihaja k vam in lomi kruh z vami, ker je, otroci moji, zaradi vas umrl, vstal in znova prihaja. Vam so te moje besede poznane, ker so resnica, resnica pa se ne spreminja. Toda mnogi moji otroci so jo pozabili. Otroci moji, moje besede niso niti stare niti nove, večne so. Zato vas, svoje otroke, kličem, da ste pozorni na znamenja časa, da “zbirate razbite križe” in ste apostoli razodetja. Hvala vam.”
………………..
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. svibnja, 2016.
Draga djeco,
Moje majčinsko srce želi vaše istinsko obraćenje i čvrstu vjeru da biste mogli širiti ljubav i mir svima koji vas okružuju. Ali, djeco moja, ne zaboravite, svatko od vas je jedinstveni svijet pred Nebeskim Ocem. Zato, dopustite da neprestani rad Duha Svetoga djeluje na vama. Budite moja duhovno čista djeca. U duhovnosti je ljepota. Sve što je duhovno živo je i jako lijepo. Ne zaboravite da je u Euharistiji koja je srce vjere moj Sin uvijek s vama. Dolazi vam i lomi kruh s vama jer, djeco moja, radi vas je umro, uskrsnuo i iznova dolazi. Vama su ove moje riječi poznate jer one su istina, a istina se ne mijenja. Samo, mnoga moja djeca su je zaboravila. Djeco moja, moje riječi nisu ni stare ni nove, one su vječne. Zato vas, svoju djecu, pozivam da dobro gledate znakove vremena, da skupljate razbijene križeve i budete apostoli objave. Hvala vam.