Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. aprila 2019:

“Dragi otroci! To je milostni čas, čas usmiljenja za vsakega od vas. Otročiči, ne dopustite, da bi veter sovraštva in nemira vladal v vas in okoli vas. Vi ste, otročiči, poklicani, da bi bili ljubezen in molitev. Hudič želi nemir in nered, vi pa, otročiči, bodite radost vstalega Jezusa, ki je umrl in vstal za vsakega od vas. On je premagal smrt, da bi vam dal življenje, večno življenje. Zato, otročiči, pričujte in bodite ponosni, da ste v Njem vstali. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu!”
…………………………………
Poruka, 25. travanj 2019
“Draga djeco! Ovo je milosno vrijeme, vrijeme milosrđa za svakog od vas. Dječice, ne dopustite da vjetar mržnje i nemira vlada u vama i oko vas. Vi ste, dječice, pozvani da budete ljubav i molitva. Đavao želi nemir i nered, a vi, dječice, budite radost uskrsloga Isusa koji je umro i uskrsnuo za svakoga od vas. On je pobijedio smrt da bi vam dao život, život vječni. Zato, dječice, svjedočite i budite ponosni da ste u Njemu uskrsnuli. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!”

Mirjana in Marijina prikazovanja 1981

Konec leta 1981:

V zadnjem času, preden se je Gospa poslovila od Mirjane, je pri nekem prikazovanju rekla, da je sedaj nastopil satanski čas. To je čas, ko je satanu dopuščeno, da deluje z vsemi silami. Dopuščeno mu je, da pride v ljudi in jih obsede. Vse človeštvo je postavljeno na preizkušnjo vere. Nihče ni izvzet. Treba je že v začetku prepoznati satansko delovanje in ga odbiti z molitvijo, žrtvijo in pokoro. Satanski čas bo trajal vse do dogajanja prve skrivnosti. Takrat bo njegov konec. Prej pa bo imel satan mnogo uspehov. Zavajal bo ljudi. Ko se bodo skrivnosti uresničevale, satan ne bo imel več kaj delati. Ljudje bodo prepuščeni sami sebi.

Vir:knjiga Marija Hvala, Kraljica Miru, o dogodkih v Medjugorju (Mohorjeva, Celovec 1984)

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. aprila 2019

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. aprila 2019:

»Dragi otroci, kot Mati, ki pozna svoje otroke, vem, da hrepenite po mojem Sinu. Vem, da hrepenite po resnici, po miru, po tistem, kar je čisto in ni ponarejeno. In zato se k vam kot Mati po Božji ljubezni obračam in vas kličem, da z molitvijo čistega in odprtega srca sami po sebi spoznate mojega Sina – Njegovo ljubezen, Njegovo usmiljeno srce. Moj Sin je v vseh stvareh videl lepoto. On išče dobro v vseh dušah, celo tisto malo, skrito, da bi odpustil zlo. In zato, otroci moji, apostoli moje ljubezni, kličem vas, da bi ga častili, da bi se mu neprenehoma zahvaljevali in da bi ga bili vredni. Kajti On vam je govoril božanske besede, besede Boga, besede, ki so za vse in za vedno. Zato, otroci moji, živite veselje, vedrino, edinost in vzajemno ljubezen. To je tisto, kar potrebujete v današnjem svetu. Tako boste apostoli moje ljubezni. Tako boste pričevali za mojega Sina na pravi način. Hvala vam.«

…………………………………….

“Draga djeco, kao majka koja pozna svoju djecu znam da vapite za mojim Sinom. Znam da vapite za istinom, za mirom, za onim što je čisto i nije prijetvorno. I zato vam se ja, kao majka, po ljubavi Božjoj, obraćam i pozivam da moleći čistim i otvorenim srcem sami po sebi spoznate moga Sina – Njegovu ljubav, Njegovo milosrdno srce. Moj Sin je u svim stvarima vidio ljepotu. On traži dobro u svim dušama, čak i ono malo skriveno, da bi oprostio zlo. I zato, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozivam vas da mu se klanjate, da mu neprestano zahvaljujete i da budete dostojni. Jer On vam je govorio božanske riječi, riječi Boga, riječi koje su za sviju i zauvijek. Zato, djeco moja, živite veselje, vedrinu, jedinstvo i uzajamnu ljubav. To je ono što vam je potrebno u današnjem svijetu. Tako ćete biti apostoli moje ljubavi. Tako ćete svjedočiti moga Sina na pravi način. Hvala vam.”