Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. novembra 2016:

“Dragi otroci! Tudi danes vas kličem, da se vrnete k molitvi. V tem milostnem času mi je Bog dovolil, da vas vodim k svetosti in preprostemu življenju, da v malih stvareh odkrijete Boga Stvarnika, da se Vanj zaljubite in da bo vaše življenje zahvala Najvišjemu za vse, kar vam On daje. Naj bo, otročiči, vaše življenje dar za druge iz ljubezni in Bog vas bo blagoslovil, vi pa pričujte brez koristi, iz ljubezni do Boga. Jaz sem z vami in posredujem pred svojim Sinom za vse vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………….
Poruka, 25. studeni 2016
„Draga djeco! I danas vas pozivam, da se vratite molitvi. U ovom milosnom vremenu Bog mi je dozvolio da vas vodim prema svetosti i jednostavnom životu, da u malim stvarima otkrijete Boga stvoritelja, da se u Njega zaljubite i da vaš život bude zahvala Svevišnjemu na svemu što vam On daje. Neka, dječice, vaš život bude u ljubavi dar za druge i Bog će vas blagosloviti, a vi svjedočite bez interesa, iz ljubavi prema Bogu. Ja sam s vama i zagovaram pred svojim Sinom za sve vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. novembra 2016:

“Dragi otroci,
prihajati k vam in se vam razodevati, je velika radost za moje materinsko srce. To je dar mojega Sina za vas in za druge, ki prihajajo. Kot mati vas kličem, ljubite mojega Sina nad vse. Da bi ga ljubili z vsem srcem, ga morate spoznati. Spoznali ga boste v molitvi. Molite s srcem in s čustvi.
Moliti pomeni misliti na Njegovo ljubezen in žrtev. Moliti pomeni ljubiti, dajati, trpeti in darovati. Vas, otroci moji, kličem, da ste apostoli molitve in ljubezni. Otroci moji, to je čas bedenja. V tem bedenju vas kličem k molitvi, ljubezni in zaupanju. Ko bo moj Sin gledal v vaša srca, moje materinsko srce želi, da On v njih vidi brezpogojno zaupanje in ljubezen. Zedinjena ljubezen mojih apostolov bo živela, zmagovala in razkrivala zlo. Otroci moji, jaz sem bila kelih Boga-človeka, bila sem Božje orodje. Zato vas, svoje apostole, kličem, da postanete kelih resnične, čiste ljubezni mojega Sina. Kličem vas, da postanete orodje, preko katerega bodo vsi tisti, ki niso spoznali Božje ljubezni, ki nikoli niso ljubili, dojeli, sprejeli in se odrešili. Hvala vam, otroci moji.”

Ko je Gospa odhajala, je Mirjana videla kelih.
……………….
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 02. studenoga, 2016.
Draga djeco,
Dolaziti k vama i očitovati vam se velika je radost za moje majčinsko srce. To je dar moga Sina za vas i za druge koji dolaze. Kao majka pozivam vas, ljubite moga Sina iznad svega. Da biste Ga ljubili svim srcem, trebate Ga spoznati. Spoznat ćete Ga molitvom. Molite srcem i osjećajima. Moliti znači misliti na Njegovu ljubav i žrtvu. Moliti znači ljubiti, davati, trpjeti i prinositi. Vas, djeco moja, pozivam da budete apostoli molitve i ljubavi. Djeco moja, vrijeme je bdjenja. U ovom bdjenju pozivam vas na molitvu, ljubav i povjerenje. Dok moj Sin bude gledao u vaša srca, moje majčinsko srce želi da On u njima vidi bezuvjetno povjerenje i ljubav. Ujedinjena ljubav mojih apostola živjet će, pobjeđivati i razotkrivati zlo. Djeco moja, ja bijah kalež Bogočovjeka, bijah Božje sredstvo. Zato vas, svoje apostole, pozivam da budete kalež istinske čiste ljubavi moga Sina. Pozivam vas da budete sredstvo preko kojega će svi oni koji nisu upoznali ljubav Božju, koji nikada nisu ljubili, shvatiti, prihvatiti i spasiti se. Hvala vam, djeco moja.

Dok je Gospa odlazila Mirjana je vidjela kalež.