Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. januarja 2020:

»Dragi otroci!
Danes vas kličem, da bi še več molili, dokler v svojem srcu ne občutite svetosti odpuščanja. V družinah mora biti svetost, ker, otročiči, za svet ni prihodnosti brez ljubezni in svetosti, ker se vi dajete v svetosti in radosti Bogu Stvarniku, ki vas ljubi z neizmerno ljubeznijo. Zato me pošilja k vam. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.«
…………………….
“Draga djeco!
Danas vas pozivam da još više molite dok u vašem srcu ne osjetite svetost praštanja. U obiteljima mora biti svetosti, jer, dječice, za svijet nema budućnosti bez ljubavi i svetosti, jer se vi dajete u svetosti i radosti Bogu Stvoritelju koji vas ljubi neizmjernom ljubavlju. Zato me šalje vama. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Lažno sporočilo

V javnosti se širi lažno sporočilo. Videc Ivan zanika to sporočilo. Preberi si celoten zapis. Lažno sporočilo ima tak zapis:

Ivan iz Medugorja sporoca nujno zadnje Marijino sporocilo. Vojna, ki zdaj nastaja, se bo spremenila v nekaj velikega in zelo hudega in bo zajela ves svet! Da bi to ustavili, morajo ljudje celega sveta izkoristiti vsako minuto za molitev in to zaceti takoj!!! Vsi duhovniki naj odpirajo vrata cerkva za skupno molitev Roznega venca, vsak dan. Moliti moramo vsi skupaj!! Intenzivno moliti, moliti, moliti!!! Vsak da naj se ljudje zberejo v molitev ob 18.30 kjerkoli po svetu.
Takrat pustite vse in molite Zdravo Marijo. Poslji te to sporocilo cimvec ljudem, ki so pripravljeni moliti, po celem svetu.
Bb
——————————

Odgovor vidca Ivana (poročen z Lauro s katero imata otroke) p. Tomislavu o tem sporočilu:

Dragi fra Tomislave (Pervan),
Lijep pozdrav iz Bostona,vidim da kruži ova poruka vec 2-3 dana, ljudi me zovu i pitaju je li istina. Zelim reci da je to cista notorna laž koja stvara samo konfuziju.
Nikada nisam primio poruku od Gospe ovakvog sadržaja ni prije ni zadnji dana.
Čiste izmišljotine,
Hvala na razumjevanju,

Mir i dobro,
Ivan i Laura sa dijecom

(Zapisal videc Ivan Dragičević)

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. januarja 2020:

“Dragi otroci,
vem, da sem prisotna v vaših življenjih in v vaših srcih. Čutim vašo ljubezen, slišim vaše molitve in jih usmerjam k svojemu Sinu. Toda, otroci moji, jaz želim biti po materinski ljubezni v življenju vseh svojih otrok. Vse svoje otroke želim zbrati okoli sebe, pod svoj materinski plašč. Zato vas kličem in vas imenujem apostole svoje ljubezni, da bi mi pomagali.
Otroci moji, moj Sin je izgovoril besede “Oče naš”, Oče naš, ki si povsod, tudi v naših srcih, ker vas želi naučiti moliti z besedami in čutenjem. Želi, da bi bili vedno boljši, da bi živeli usmiljeno ljubezen, ki je molitev in brezmejna žrtev za druge.
Otroci moji, dajte mojemu Sinu ljubezen do bližnjih, dajte besede tolažbe, sočustvovanja in dela pravičnosti svojim bližnjim. Vse, kar darujete drugim, apostoli moje ljubezni, moj Sin sprejema kakor dar. Tudi jaz sem z vami, ker moj Sin želi, da vam moja ljubezen kakor žarek luči oživi duše; da vam pomaga v iskanju miru in večne sreče. Zato, otroci moji, ljubite drug drugega. Bodite zedinjeni po mojem Sinu, bodite Božji otroci, ki vsi skupaj s polnim, odprtim in čistim srcem izgovarjajo “Oče naš”. In ne bojte se!
Hvala vam!”
………………………..
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. siječnja 2020.
Draga djeco,
Znam da sam prisutna u vašim životima i u vašim srcima. Osjećam vašu ljubav, čujem vaše molitve i upućujem ih mome Sinu. Ali, djeco moja, ja želim biti po majčinskoj ljubavi u životu sve moje djece. Svu moju djecu želim okupiti oko sebe, pod svoj majčinski plašt. Zato, pozivam vas, i zovem vas apostolima moje ljubavi da mi pomognete.
Djeco moja, moj Sin izgovorio je riječi „Oče naš“, Oče naš koji si posvuda i u našim srcima, jer želi vas naučiti moliti riječima i osjećajima. Želi da uvijek budete bolji, da živite milosrdnu ljubav koja je molitva i bezgranična žrtva za druge.
Djeco moja, dajte mome Sinu ljubav za bližnje, dajte riječi utjehe, suosjećanja i djela pravednosti svojim bližnjima. Sve ono što darujete drugima, apostoli moje ljubavi, moj Sin prihvaća kao dar. I ja sam s vama, jer moj Sin želi da vam moja ljubav, kao zraka svjetla, oživi duše; da vam pomogne u traženju mira i vječne sreće. Zato, djeco moja, ljubite jedni druge. Budite ujedinjeni po mome Sinu, budite djeca Božja koja sva zajedno punim, otvorenim i čistim srcem izgovaraju „Oče naš“. I ne bojte se!
Hvala vam.