Redno letno prikazanje vidkinji Ivanki 25. junija 2017:

Ob zadnjem vsakodnevnem prikazanju 7. maja 1985 je Gospa, potem ko ji je zaupala 10. skrivnost, povedala, da bo imele vse življenje videnje na obletnico prikazovanj. Tako je bilo tudi letos. Videnje je trajalo 4 minute. Pri videnju je bila samo Ivankina družina.
Gospa je dala naslednje sporočilo: “Otročiči, molite, molite, molite.”
Gospa je bila vesela in je vse blagoslovila s svojim materinskim blagoslovom.

Sporočilo po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25. junija 2017:

“Dragi otroci! Danes se vam želim zahvaliti za vašo vztrajnost in vas povabiti, da se odprete globoki molitvi. Molitev je, otročiči, srce vere in upanje na večno življenje. Zato molite s srcem, dokler vaše srce ne bo pelo s hvaležnostjo Bogu Stvarniku, ki vam je dal življenje. Jaz sem z vami, otročiči, in vam prinašam svoj materinski blagoslov miru. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………
Poruka, 25. lipanj 2017
„Draga djeco! Danas vam želim zahvaliti na vašoj ustrajnosti i pozvat vas da se otvorite dubokoj molitvi. Molitva je, dječice, srce vjere i nada u vječni život. Zato, molite srcem dok vaše srce ne pjeva sa zahvalnošću Bogu Stvoritelju koji vam je dao život. Ja sam s vama, dječice, i nosim vam moj majčinski blagoslov mira. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 23. junija 2017:

“Dragi otroci, prišla sem k vam in se predstavila kot Kraljica miru. Tudi danes vas želim povabiti, da molite za mir. Mir, dragi otroci, naj bo mir, mir naj zavlada svetu. Dragi otroci, bodite vztrajni v molitvi. Borite se proti zlu in proti grehu in idolom današnjega sveta, ki vas zavajajo. Bodite trdni, bodite močni v veri. Da bi bili močni v veri, molite! Molite in preko molitve se srečujte z mojim Sinom, da vam podeli moč, da vam podeli milost. Bodite odprti! Mati moli za vse vas in za vse vas posreduje pri svojem Sinu. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/gospina-poruka-preko-vidioca-ivana-dragicevica-23-6-2017

OBJAVA ZA ROMARSKI SHOD NA ZASAVSKI SVETI GORI

2. JULIJ – 2.7.2017 – / – 13. NAVADNA NEDELJA MED LETOM:

Vabljeni na romarski shod k Mariji na Zasavsko Sveto goro na 13. Navadno nedeljo med letom 2. julija.
Ob 14.00 uri molitev rožnega venca in litanije nato ob 15.00 uri sveta maša.
Vsi romarji ter Marijini častilci lepo povabljeni, da poromate k Mariji Nebeški Kraljici Miru na Zasavsko Sveto goro.

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. junija 2017:

„Dragi otroci,
kot v drugih krajih, kamor sem prihajala k vam, tako vas tudi tukaj kličem k molitvi. Molite za tiste, ki ne poznajo mojega Sina, za tiste, ki niso spoznali Božje ljubezni, proti grehu, za posvečene – za tiste, ki jih je moj Sin poklical, da bi imeli ljubezen in duha moči za vas, za Cerkev. Molite k mojemu Sinu, ljubezen pa, ki jo izkusite od Njegove bližine, vam bo dala moči, da boste pripravljeni za dela ljubezni, ki jih boste vršili v Njegovem imenu. Otroci moji, bodite pripravljeni. Ta čas je prelomnica. Zato vas znova kličem k veri in upanju. Kažem vam pot, po kateri morate iti, to pa so besede evangelija. Apostoli moje ljubezni, svetu so zelo potrebne vaše roke, dvignjene k nebu, k mojemu Sinu, k nebeškemu Očetu. Potrebno je mnogo ponižnosti in čistosti srca. Imejte zaupanje v mojega Sina in vedite, da vedno morete biti boljši. Moje materinsko srce želi, da bi bili vi, apostoli moje ljubezni, majhne luči sveta; da svetite tam, kjer želi zavladati tema, da s svojo molitvijo in ljubeznijo kažete pravo pot, da rešujete duše. Jaz sem z vami. Hvala vam.“
……………….
Poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. lipnja, 2017.
Draga djeco,
Kao i u drugim mjestima gdje sam vam dolazila tako vas i ovdje pozivam na molitvu. Molite za one koji ne poznaju moga Sina, za one koji nisu upoznali ljubav Božju, protiv grijeha, za posvećene – za one koje je moj Sin pozvao da imaju ljubavi i duha snage za vas, za Crkvu. Molite se mome Sinu, a ljubav koju iskusite od Njegove blizine dat će vam snage učiniti vas spremnima na djela ljubavi koja ćete činiti u Njegovo ime. Djeco moja, budite spremni. Ovo vrijeme je prekretnica. Zato vas iznova pozivam na vjeru i nadu. Pokazujem vam put kojim trebate ići, a to su riječi Evanđelja. Apostoli moje ljubavi, svijetu su toliko potrebne vaše ruke uzdignute prema Nebu, prema mome Sinu, prema Nebeskom Ocu. Potrebno je mnogo poniznosti i čistoće srca. Imajte povjerenja u moga Sina i znajte da uvijek možete biti bolji. Moje majčinsko srce želi da vi, apostoli moje ljubavi, budete malena svjetla svijeta; da rasvjetljujete tamo gdje tama želi zavladati; da svojom molitvom i ljubavlju pokazujete pravi put, da spašavate duše. Ja sam s vama. Hvala vam.