Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. januarja 2015:

“Dragi otroci!
Tudi danes vas kličem, živite v molitvi svoj poklic. Kot nikoli doslej želi satan sedaj s svojim okuženim vetrom sovraštva in nemira zadušiti človeka in njegovo dušo. V mnogih srcih ni radosti, ker ni Boga, niti molitve. Sovraštvo in vojna rasteta iz dneva v dan. Kličem vas, otročiči, pričnite znova z zanosom hojo svetosti in ljubezni, ker sem jaz zaradi tega prišla med vas. Bodimo skupaj ljubezen in odpuščanje za vse tiste, ki znajo in hočejo ljubiti samo s človeško ljubeznijo, ne pa s tisto neizmerno Božjo ljubeznijo, h kateri vas kliče Bog. Otročiči, naj bo upanje na boljši jutri vedno v srcu. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………
Poruka, 25. siječanj 2015
„Draga djeco!
I danas vas pozivam, živite u molitvi vaš poziv. Sada kao nikad prije Sotona želi ugušiti svojim zaraznim vjetrom mržnje i nemira čovjeka i njegovu dušu. U mnogim srcima nema radosti jer nema Boga ni molitve. Mržnja i rat rastu iz dana u dan. Pozivam vas, dječice, počnite iznova sa zanosom hod svetosti i ljubavi, jer ja sam radi toga došla među vas. Budimo skupa ljubav i praštanje za sve one koji znaju i hoće ljubiti samo ljudskom ljubavlju, a ne onom neizmjernom Božjom ljubavlju na koju vas Bog poziva. Dječice, neka vam nada u bolje sutra bude uvijek u srcu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo Kraljice miru preko vidkinje Mirjane Soldo 2. januarja 2015:

»Dragi otroci!
Tukaj sem med vami kot Mati, ki vam želi pomagati, da spoznate resnico. Dokler sem živela vaše življenje na zemlji, sem imela spoznanje resnice in samo s tem košček Raja na zemlji. Zato vam, svojim otrokom, želim isto. Nebeški Oče želi čista srca, napolnjena s spoznanjem resnice. Želi, da ljubite vse tiste, ki jih srečujete, ker tudi jaz ljubim svojega Sina v vseh vas. To je začetek spoznanja resnice. Vam se ponujajo mnoge lažne resnice. Obvladali jih boste s srcem, očiščenim s postom, z molitvijo, s pokoro in z evangelijem. To je edina resnica in to je resnica, ki vam jo je moj Sin zapustil. O njej ni potrebno dosti premišljevati. Od vas se pričakuje tisto, kar sem tudi jaz delala, da ljubite in dajete. Otroci moji, če ljubite, bo vaše srce dom mojemu Sinu in meni, besede mojega Sina pa vodnica v vašem življenju. Otroci moji, uporabila bom vas, apostole ljubezni, da bom pomagala vsem svojim otrokom, da spoznajo resnico. Otroci moji, jaz sem vedno molila za Cerkev svojega Sina in prav to prosim tudi vas. Molite, da vaši pastirji zasijejo z ljubeznijo mojega Sina.
Hvala vam.«
……………
Draga djeco!
Ovdje sam među vama kao majka koja vam želi pomoći da spoznate istinu. Dok sam živjela vaš život na zemlji ja sam imala spoznaju istine i samim tim komadić Raja na zemlji. Zato vama, svojoj djeci, želim isto. Nebeski Otac želi čista srca ispunjena spoznajom istine. Želi da ljubite sve one koje susrećete, jer i ja ljubim svoga Sina u svima vama. To je početak spoznaje istine. Vama se nude mnoge lažne istine. Nadvladati ćete ih srcem očišćenim postom, molitvom, pokorom i Evanđeljem. To je jedina istina i to je istina koju vam je moj Sin ostavio. Ne trebate je puno razmatrati. Od vas se traži, kao što sam i ja radila, da ljubite i dajete. Djeco moja, ako ljubite vaše srce će biti dom mome Sinu i meni, a riječi moga Sina vodilja u vašem životu. Djeco moja, poslužit ću se vama, apostolima ljubavi, da pomognem svoj svojoj djeci da spoznaju istinu. Djeco moja, ja sam uvijek molila za Crkvu moga Sina, pa to isto molim i vas. Molite da vaši pastiri zasjaju ljubavlju moga Sina. Hvala vam.