Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. oktobra 2013


“Dragi otroci! Danes vas kličem, da se odprete molitvi. Molitev dela čudeže v vas in po vas. Zato, otročiči, v preprostosti srca prosite Najvišjega, da vam da moč, da boste Božji otroci, ne pa da satan trese z vami kot veter z vejami. Otročiči, znova se odločite za Boga in iščite samo Njegovo voljo, potem boste v Njem našli radost in mir. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………………………………………………………………………………………………………………

„Draga djeco! Danas vas pozivam da se otvorite molitvi. Molitva čini čudesa u vama i preko vas. Zato, dječice, u jednostavnosti srca tražite od Svevišnjega da vam da snagu da budete Božja djeca, a ne da s vama sotona trese kao vjetar s granama. Odlučite se dječice iznova za Boga i tražite samo Njegovu volju i onda ćete u Njemu naći radost i mir. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Skrivnosti, ki bodo prišle

Kraljica miru je obljubila, da bo pustila trajen, neuničljiv znak, ki bo potrjeval Njeno resnično prisotnost v Medjugorju. Vidci pravijo, da je znak tretja skrivnost. Očitno bo, da ga ni mogla narediti človeška, ampak le Božja roka. Pojavil se bo nenadoma, na kraju prvih prikazovanj, v Bijakovičih, na hribu prikazanja. Vidci trdijo, da vedo kdaj se bo ta znak pojavil, a ne smejo o tem govoriti, dokler jim Ona tega ne dopusti. Rekli so, da ga jim je nekoč pokazala in da je prekrasen.

Ta pojav bodo spremljala mnoga spreobrnjenja in ozdravljenja ter čudežna znamenja, ki bodo svet opozorila, opomnila in spodbudila k spreobrnjenju.

Po tem pojavu, trdijo, da ne bo nihče več sumil o avtentičnosti Marijinih prikazovanj na Zemlji.

Vidkinja Mirjana pa nas je opozorila, da nebeška Gospa želi, da se spreobrnemo preden se pojavi ta znak, ker bo takrat za mnoge prepozno.

Kaj nam pove Mirjana o desetih skrivnostih:

http://www.youtube.com/watch?v=5-FvMvsnttc

Povprašali so tudi p. Petra o skrivnostih, ki bodo prišle:

http://www.youtube.com/watch?v=HhxYpaqow58

 

Lahko si preberete še nekaj debat okoli tega na starem forumu tu: http://www.medjugorje.si/arhiv/pogovori/viewtopic.php?f=4&t=457

Sporočilo nebeške Gospe po vidkinji Mirjani Soldo, 2. oktobra 2013

Dragi otroci!
Ljubim vas z materinsko ljubeznijo in z materinsko potrpežljivostjo čakam na vašo ljubezen in občestvo. Prosim, da ste občestvo Božjih otrok, mojih otrok. Prosim, da kot občestvo oživite v veri in ljubezni mojega Sina. Otroci moji, zbiram vas kot svoje apostole in vas učim, kako druge seznaniti z ljubeznijo mojega Sina, kako jim prinesti radostno vest, ki je moj Sin. Dajte mi svoja odprta očiščena srca in napolnila jih bom z ljubeznijo do mojega Sina. Njegova ljubezen bo dala smisel vašemu življenju, jaz bom pa hodila z vami. Z vami bom do srečanja z nebeškim Očetom. Otroci moji, rešil se bo tisti, ki bo z ljubeznijo in vero korakal k nebeškemu Očetu. Ne bojte se, z vami sem.
Zaupajte svojim pastirjem, kot jim je moj Sin zaupal, ko jih je izbral, in molite, da bi imeli moč in ljubezen, da vas vodijo.
Hvala vam.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. listopada 2013.
Draga djeco! Volim vas majčinskom ljubavlju i majčinskom strpljivošću čekam na vašu ljubav i zajedništvo. Molim da budete zajednica Božje djece, moje djece. Molim da kao zajednica radosno oživite u vjeri i ljubavi moga Sina. Djeco moja, okupljam vas kao svoje apostole i učim vas kako da druge upoznate s ljubavlju moga Sina, kako da im donesete Radosnu vijest koja je moj Sin. Dajte mi svoja otvorena očišćena srca i ljubavlju za moga Sina ja ću ih ispuniti. Njegova ljubav će dati smisao vašem životu, a ja ću hodati s vama. Bit ću s vama do susreta s Nebeskim Ocem. Djeco moja, spasit će se oni koji s ljubavlju i vjerom koračaju k Nebeskom Ocu. Ne bojte se, s vama sam. Uzdajte se u svoje pastire kao što se moj Sin uzdao kad ih je odabrao i molite da imaju snage i lubavi da vas vode. Hvala vam.