Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. januarja 2023:

“Dragi otroci! Molite z menoj za mir, ker satan želi vojno in sovraštvo v srcih in narodih. Zato molite in žrtvujte svoje dneve s postom in pokoro, da vam bo Bog dal mir. Prihodnost je na razpotju, ker moderni človek ne želi Boga. Zato gre človeštvo proti propadu. Vi ste, otročiči, moje upanje. Molite z menoj, da bi se uresničilo tisto, kar sem začela v Fatimi in tukaj. Molite in pričujte mir v svojem okolju in bodite ljudje miru. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………….
Poruka, 25. siječanj 2023
„Draga djeco! Molite se sa mnom za mir jer sotona želi rat i mržnju u srcima i narodima. Zato molite i žrtvujte vaše dane postom i pokorom da vam Bog da mir. Budućnost je na raskrižju, jer moderni čovjek ne želi Boga. Zato čovječanstvo ide prema propasti. Vi ste, dječice, moja nada. Molite se sa mnom kako bi se ostvarilo ono što sam započela u Fatimi i ovdje. Molite i svjedočite mir u vašem okružju i budite ljudi mira. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Odšel v večnost g. Dinko – Dominik Bizjak


8.januarja 2023 je v večnost odšel velik Marijin častilec in večni Medžugorski romar g. Dinko – Dominik Bizjak. Zelo poznan primorski duhovnik.

Dragi Dinko sedaj si se končno srečal s tem, kar si vse življenje iskal, poučeval in si prizadeval. Naj te nebeška mama Marije objame in popelje k njenu sinu Jezusu s katerim si bil sklenjen vsak dan pri sveti maši. Naj te neskončni Bog obilno blagoslovi.

Hvaležni Medžugorski romarji.