SMS na 1919 za Marijine obroke

Marijini obroki – pošljite SMS na 1919.

Donacija 10€ za Marijine obroke preko Telekom, T-2, A1, Telemach: MARIJA10

Donacija 5€ za Marijine obroke preko Telemach: MARIJA5

Društvo prijateljev Medžugorja – Mir Slovenija zbira sredstva za Marijine obroke. Imamo status Mednarodnega sklada za zbiranje sredstev za Mary’s Meals, ki ima sedež v Glasgowu in Škotskem. Zbrana sredstva pošiljamo na sedež Marijinih obrokov na Škotsko, ki skrbi za hrano najrevnejših otrok v šolah. Cena za dnevni obrok za enega otroka v celem šolskem letu je 22 €. Tako nizko ceno dosegamo s pomočjo sodelovanja prostovoljcev, tako v okviru zbiranja sredstev, kakor tudi pri preskrbi in distribuciji hrane.  93% vseh zbranih sredstev pride do končnega uporabnika. 

Slovenija se je temu projektu, ustanovljenem leta 2002, pridružila leta 2015. Trenutno se prek projekta v svetovnem merilu prehranjuje nekaj več kot 2. 4 milijona otrok. Sprejete obveze je treba izvajati, obenem pa prihajajo nove. Za donacije – mala dejanja ljubezni, imamo poleg navedbe TRR, tudi možnost darovanja prekl SMS na 1919 s ključno besedo: MARIJA10 (za Telekom, T-2 in A1) za TELEMACH pa tudi MARIJA5. Več na spletni strani: https://marysmeals.si/.

ZBIRANJE INFORMACIJ O MEDŽUGORSKIH MOLITVENIH SKUPINAH V SLOVENIJI

ZBIRANJE INFORMACIJ O MEDŽUGORSKIH MOLITVENIH SKUPINAH V SLOVENIJI
Dragi medžugorski romarji, Marijini častilci!
Društvo prijateljev Medžugorja – Mir Slovenija se pripravlja na to, da kmalu postane uradni informativni center za Medžugorje v Sloveniji.
Preberi več o ZBIRANJE INFORMACIJ O MEDŽUGORSKIH MOLITVENIH SKUPINAH V SLOVENIJI

Letno prikazanje Kraljice miru Mirjani Dragićević Soldo 18. marca 2023:

Vidkinja Mirjana je imela vsakodnevna videnja od 24. junija 1981 do 25. decembra 1982. Na zadnjem vsakodnevnem videnju ji je nebeška Gospa zaupala deseto skrivnost in ji rekla, da se ji bo prikazala enkrat na leto, in to 18. marca. Tako je bilo v vseh teh letih.
Videnje se je začelo ob 13.33 in je trajalo do 13.39.

“Dragi otroci,
kličem vas, da bi po molitvi in usmiljenju čim bolje spoznali mojega Sina. Da bi se čistih in odprtih src naučili poslušati. Da bi poslušali, kaj vam moj Sin govori, da bi duhovno spregledali. Da bi kot eno Božje ljudstvo v občestvu z mojim Sinom s svojim življenjem pričevali resnico. Molite, otroci moji, da bi skupaj z mojim Sinom vsem svojim bratom in sestram mogli prinašati samo mir, radost in ljubezen.
Jaz sem z vami in vas blagoslavljam z materinskim blagoslovom.”
……………………
Godišnje ukazanje Mirjani Dragićević-Soldo 18. ožujka 2023.

Vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje i to 18. ožujka. Tako je i bilo tijekom svih ovih godina. Ukazanje je započelo u 13:33 h i trajalo do 13:39 h.

”Draga djeco,
pozivam vas da kroz molitvu i milosrđe što bolje upoznate moga Sina. Da čista i otvorena srca naučite slušati. Da slušate što vam moj Sin govori da biste duhovno progledali. Da kao jedan Božji narod, u zajedništvu s mojim Sinom, svojim životom svjedočite istinu. Molite, djeco moja, da zajedno s mojim Sinom svoj svojoj braći i sestrama možete donositi samo mir, radost i ljubav. Ja sam s vama i blagoslivljam vas majčinskim blagoslovom.”