Svetleči Marijin kip


23. septembra zvečer je Marijin kip v stari Vickini hiši začel svetiti. Vicka je bila v tem času v Italiji, kjer je imela predavanja.

Okoli Međugorskih fenomenov poznamo nekaj primerov, ki imajo nekaj neobičajnega / nadnaravnega. Najbolj poznana primera sta bronasti kip vstalega Jezusa za cerkvijo, in sicer iz kolena se vse leto cedijo kakor solze kapljice vode. Drugi primer je iz Civitavecchia v Italiji. Marijin kip ki je bil kupljen v Međugorju so začele teči krvave solze iz oči.

Oglejte si kaj pove Vicka po tem ko se je vrnila iz Italije o tem:
http://dnevnik.hr/bin/video.php?media_id=60858987
domačini in romarji nam povedo še kaj več:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/cudo-u-medzugorju-poceo-svijetliti-gospin-kip-okuplja-se-tisuce-vjernika—304242.html

Da pa nebi delali preveč panike okoli te zadeve moramo pogledat še to stran: http://www.ebay.com/itm/Large-Vintage-French-Art-Deco-Statue-Virgin-Mary-Lourdes-Phosphorescent-Signed-/281166613217?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4176d60ae1 ki nam razjasne zadevo.

Gre se za kip, ki ima florescentno barvo in ponoči sveti, kakor florescentni rožni venci. Torej ne gre v tem primeru za nekaj nadnaravnega.

Dopustiti moramo še mnenje strokovnjakov, ki bodo pregledali kip.

Sporočilo po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti z dne 25. septembra 2013

“Dragi otroci!
Tudi danes vas kličem k molitvi. Naj bo vaš odnos do molitve vsakodnevni. Molitev dela čudeže v vas in po vas, zato, otročiči, naj vam bo molitev radost. Takrat bo vaš odnos do življenja globlji in bolj odprt in dojeli boste, da je življenje dar za vsakega od vas. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
………………………………………………….
„Draga djeco!
I danas vas pozivam na molitvu. Neka vaš odnos s molitvom bude svakidašnji. Molitva čini čudesa u vama i preko vas zato dječice neka vam molitva bude radost. Onda će vaš odnos sa životom biti dublji i otvoreniji i shvatit ćete da je život dar za svakog od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Sporočilo nebeške Gospe po vidkinji Mirjani Soldo, 2. septembra 2013

 Dragi otroci! Vse vas ljubim. Vsi vi, vsi moji otroci, vi ste vsi v mojem srcu. Vi imate vsi mojo materinsko ljubezen in vse vas želim povesti k spoznavanju Božje radosti. Zato vas kličem. Potrebujem ponižne apostole, ki bodo odprtega srca sprejeli Božjo besedo in pomagali drugim, da ob Božji besedi dojamejo smisel svojega življenja. Da bi to mogli, otroci moji, se morate z molitvijo in postom naučiti poslušati s srcem in se naučiti biti pokorni. Naučiti se morate zavračati vse, kar vas oddaljuje od Božje besede, in hrepeneti samo za tistim, kar vam jo približuje. Ne bojte se. Jaz sem tu. Niste sami. Prosim Svetega Duha, da vas obnovi in okrepi. Prosim Svetega Duha, da medtem ko pomagate drugim, ozdravljate tudi vi, sami. Prosim ga, da bi po Njem bili Božji otroci in moji apostoli.
Nato je Gospa z veliko zaskrbljenostjo rekla:
Zaradi Jezusa, zaradi mojega Sina, ljubite tiste, ki jih je On poklical, in hrepenite za blagoslovom samo tistih rok, ki jih je On posvetil. Ne dopustite zlu, da zavlada. Znova ponavljam – samo ob vaših pastirjih bo moje srce zmagalo. Ne dovolite zlu, da vas loči od vaših pastirjev. Hvala vam.

………………………………………………………………………………………………………
Gospina poruka preko vidjelice Mirjane Soldo od 2. rujna 2013.
Draga djeco! Sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mom srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav i sve vas želim povesti k upoznavanju Božje radosti. Zato vas zovem. Trebam ponizne apostole koji će otvorenog srca prihvatiti riječ Božju i pomoći drugima da uz Božju riječ shvate smisao svoga života. Da biste to mogli, djeco moja, morate kroz molitvu i post naučiti srcem slušati i naučiti pokoravati se. Morate naučiti odbijati od sebe sve što vas udaljava od Božje riječi i čeznuti samo za onim što vam je približava. Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami. Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da dok pomažete drugima ozdravljate i vi sami. Molim Ga da po njemu budete Božja djeca i moji apostoli.
– Potom je s velikom zabrinutošću Gospa kazala –
Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dopustite zlu da zavlada. Iznova ponavljam – samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira. Hvala vam.

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25.8.2013

Dragi otroci!
Tudi danes mi Najvišji daje milost, da sem z vami in da vas vodim k spreobrnjenju.
Vsak dan sejem in vas kličem k spreobrnjenju, da bi bili molitev, mir, ljubezen, žito, ki umirajoč rodi stoterno. Ne želim, da se vi, dragi otroci, kesate za vse tisto, kar ste mogli, a niste hoteli. Zato, otročiči, znova s poletom recite: “Želim biti znamenje drugim.”
Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu. Preberi več o Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović Lunetti 25.8.2013