Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidcu Ivanu 26. avgusta 2016:

“Dragi otroci,
tudi danes vas na poseben način želim povabiti, da bi živeli moja sporočila. Dragi otroci, ne govorite o mojih sporočilih, ampak živite moja sporočila! Bodite tudi vi moje živo znamenje, znamenje moje prisotnosti tukaj, in ožarjajte druge s svojo prisotnostjo. Dragi otroci, v tem času molite več, molite skupaj z menoj in po mojih namenih. Sledite mi, dragi otroci! Živite moja sporočila! Ne bojte se, jaz sem z vami in posredujem za vse vas pri svojem Sinu. Hvala vam, dragi otroci, tudi danes, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………

http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/gospina-poruke-preko-vidioca-ivana-dragicevica-26-8-2016

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji 25. avgusta 2016:

“Dragi otroci! Danes želim z vami deliti nebeško radost. Vi, otročiči, odprite vrata srca, da bi v vašem srcu rasli upanje, mir in ljubezen, ki jo daje samo Bog . Otročiči, preveč ste navezani na zemljo in zemeljske stvari, zato vas satan premetava kot veter morske valove. Zato naj bo veriga vašega življenja molitev s srcem in češčenje mojega Sina Jezusa. Njemu izročite svojo prihodnost, da bi v Njem bili drugim radost in vzor s svojim življenjem. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”
…………………………
Poruka, 25. kolovoz 2016
„Draga djeco! Danas s vama želim dijeliti nebesku radost. Vi, dječice, otvorite vrata srca da bi u vašem srcu rasla nada, mir i ljubav koju samo Bog daje. Dječice, previše ste navezani na zemlju i zemaljske stvari, zato vas sotona valja kao vjetar morske valove. Zato, neka lanac vašeg života bude molitva srcem i klanjanje mom sinu Isusu. Njemu predajte vašu budućnost da biste u Njemu drugima bili radost i primjer vašim životima. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Međugorje, sporočilo, ki ga je prejel videc Ivan ob srečanju z nebeško Gospo 12. avgusta 2016, ob 22. uri, pri Plavem križu:

“Dragi otroci,
tudi danes vas kličem k vztrajnosti v molitvi. Molite, dragi otroci, še posebno za vztrajnost v družinski molitvi. Danes molim skupaj z vami za družino. Želim, dragi otroci, svetost v družinah, da bi bilo več svetih družin, ki bi molile in živele besede mojega Sina in sporočila, ki vam jih dajem.
Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
…………………………….
“Cari figli, anche oggi vi invito alla perseveranza nella preghiera. Pregate, cari figli, in particolare per la perseveranza nella preghiera famigliare. Oggi prego insieme con voi per la famiglia. Desidero, cari figli, la santità nella famiglia, affinché ci siano più famiglie sante, che preghino e vivano le parole di mio Figlio e i messaggi che vi do. Grazie, cari figli, per aver anche oggi risposto alla mia chiamata”.

http://www.medjugorje-info.com/hr/gospine-poruke/gospina-poruke-preko-vidioca-ivana-dragicevica-12-8-2016

Međugorje, sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. avgusta 2016:

»Dragi otroci,
prišla sem k vam, med vas, da mi date svoje skrbi, da jih prinesem svojemu Sinu, da posredujem za vas pri Njem za vaše dobro. Vem, da ima vsak od vas svoje skrbi, svoje preizkušnje, zato vas materinsko kličem, pridite k mizi mojega Sina. On za vas lomi kruh, sebe vam daje, daje vam upanje, od vas želi več vere, upanja in vedrine. Želi vaš notranji boj proti sebičnosti, obsojanju in človeškim slabostim.
Zato jaz kot mati pravim: Molite, ker vam molitev daje moč za notranji boj. Moj sin mi je kot otrok pogosto govoril, da me bodo mnogi ljubili in me klicali Mati. Jaz tu, med vami, čutim ljubezen. Hvala vam.
Po tej ljubezni prosim svojega Sina, naj se nihče od vas, mojih otrok, ne vrne domov takšen, kakršen je prišel; da ponesete čim več upanja, usmiljenja in ljubezni; da bi bili moji apostoli ljubezni, ki bodo s svojim življenjem pričevali, da je nebeški Oče izvir življenja, ne pa smrti.
Dragi otroci, znova, materinsko vas prosim, molite za izbrance mojega Sina, za njihove blagoslovljene roke, za svoje pastirje, da bodo mogli oznanjati mojega Sina s čim več ljubezni in tako spreobračati.
Hvala vam!«
………………………………….
Draga djeco,
došla sam k vama, među vas, da mi date svoje brige, da ih prinesem svome Sinu, da vas zagovaram kod Njega za vaše dobro. Znam da svatko od vas ima svoje brige, svoje kušnje, zato vas majčinski pozivam, dođite za stol moga Sina. On za vas lomi kruh, sebe vam daje, daje vam nadu, od vas traži više vjere, nade i vedrine. Traži vašu unutarnju borbu protiv egoizma, osuda i ljudskih slabosti. Zato ja kao majka kažem: Molite!, jer molitva vam daje snagu za unutarnju borbu. Moj sin kao mali često mi je govorio da će me mnogi ljubiti i majkom zvati. Ja, tu među vama, osjećam ljubav. Hvala vam.
Po toj ljubavi molim svoga Sina da se nitko od vas, moje djece, ne vrati doma onakav kakav je došao; da ponesete što više nade, milosrđa i ljubavi; da biste mi bili apostoli ljubavi koji će svojim životom svjedočiti da je Nebeski Otac izvor života, a ne smrti.
Draga djeco, iznova, majčinski vas molim, molite za izabranike moga Sina, za njihove blagoslovljene ruke, za svoje pastire, da mogu propovijedati moga Sina sa što više ljubavi i tako činiti obraćenja.
Hvala vam!