Obhajanje prvosobotne pobožnosti

Dragi vodiči in romarji!
Vaše skorajšnje romanje v Medžugorje zajema pomemben datum za Cerkev na Slovenskem: 2. januar 2016. Na povabilo naših škofov bomo ta dan začeli v naših župnijah pobožnost petih zaporednih prvih sobot od januarja do maja 2016. Ta pobožnost se je obhajala v Sloveniji prvič sredi vojne vihre leta 1943. Tisto noč je, na poti razširjanja prvosobotne pobožnosti, svoje mlado življenje daroval naš mučenec Lojze Grozde.
Dragi organizatorji, nikar ne pustite, da bi šla ta milost mimo vas in ostalih ljudi, ki ste jih povabili na romanje. Potrudite se in na romanju obhajajte prvosobotno pobožnost, tako da izpolnite pogoje, ki jih je naročila Marija v Fatimi. Ti pogoji in druge bistvene informacije so na zloženki MARIJA – OKNO UPANJA, ki jo za svoje romarje po ugodni ceni (0,12 evra) lahko nabavite pri založbi Salve na Rakovniku. Na voljo je tudi 6 drobnih knjižic p. Nadraha v zbirki STO LET FATIME (dobite jih tudi v komisijsko prodajo). Nekaj informacij imate tudi v zadnji reviji MIR – ODMEV MEDŽUGORJA.
Hvala za vse, kar boste storili za dobro pripravo na Marijin obisk v času romanja v Medžugorje in tudi potem v svojih župnijah.
Obilo blagoslova v novem letu, LETU USMILJENJA, ki nas uvaja v STOLETNICO FATIME, vam v imenu Združenja posvečenih Jezusovemu in Marijinemu Srcu želi
Dragica Čepar

One thought on “Obhajanje prvosobotne pobožnosti”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja