Videc Ivan je imel srečanje s Kraljico miru, 24. junija ob 22. uri; nato je povedal:

Tudi danes, kot vsak dan po srečanju z Marijo, bi želel približati in opisati tudi vam, kar je bilo najpomembnejše v nocojšnjem srečanju.
Danes je poseben dan: danes, na tem kraju, pred triintridesetimi leti se je odprlo nebo in začela so se srečanja z Njo. Današnje srečanje je bilo resnično zelo radostno in posebno. Marija je prišla na poseben način vesela in srečna in nas je vse pozdravila s svojim materinskim pozdravom: “Hvaljen Jezus, dragi moji otroci!” Potem je, res z veliko radostjo, iztegnila roke in molila nad vsemi nami. Še posebno je molila nad vami, bolniki, ki ste tu prisotni. Nato je dalj časa posebej molila za mir v svetu in za mir v družinah. Nato je s svojim materinskim blagoslovom blagoslovila vse nas in vse, kar ste prinesli k blagoslovu. Priporočil sem ji vse vas, vaše potrebe, vaše namene, vaše družine in še posebno bolnike. Danes sem še posebej priporočil to župnijo, ki je na poseben način izbrana, in vse župljane. Po tem je Marija nekaj časa posebej molila za župnijo in za duhovnike, ki delajo in služijo v tej župniji. Nato je Marija nadaljevala z molitvijo tu, nad vsemi nami, z iztegnjenimi rokami. V tej molitvi je odšla v znamenju luči in križa s pozdravom: “Pojdite v miru, dragi moji otroci!” To je tisto, kar je bilo najbolj pomembno na nocojšnjem srečanju.
Naj še enkrat ponovim, da je bilo današnje srečanje resnično izjemno, nekaj posebnega. Sami veste, da je jutri 25. v mesecu in da bo Marija povedala sporočilo za ves svet. Počakajmo do jutri, da bomo slišali, kaj nam želi povedati.

http://www.medjugorje-info.com/hr/medjugorje/o-medjugorju/gospine-poruke/93-gospine-poruke/gospina-poruka-preko-ivana-dragicevica-24-06-2014.html

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja