Vabilo k ogledu oddaje Glas Medžugorja – petek, 5. februar 2021, ob 20.00 uri

Dragi prijatelji Medžugorja, za vas smo pripravili oddajo Glas Medžugorja, ki bo predvajana na televiziji Exodus. Program Exodus TV je viden v vseh kabelskih in IP TV ponudnikih televizijskega signala, spremljate pa ga lahko tudi na internetu:

https://www.exodus.si/.

Oddaja bo na sporedu vsak prvi petek v mesecu ob 20. uri. Tokrat vas vabimo k ogledu prve, ki bo na sporedu že kmalu, in sicer v petek, 5. februarja 2021, ob 20. uri. 

Tema oddaje: V oddaji Glas Medžugorja vam želimo predstaviti romarski kraj Medžugorje, ki si ga je Devica Marija pred skoraj 40 leti izbrala za kraj, kjer nas obiskuje še danes. Želimo pa tudi izpostaviti velik pomen, ki ga ima dogajanje v Medžugorju za nas in za ves svet.

Vsebina: Prebirali bomo Marijina sporočila, predstavljali vidce ter se pogovarjali z različnimi gosti. To bodo osebe, ki jih je Medžugorje pritegnilo in nagovorilo na svojstven način. Vsaka oddaja vam bo v prvem delu približala Medžugorje, njegovo zgodovino, prebivalce, … in odkrila marsikatero zanimivost. V osrednji temi oddaje se nam bo pridružil duhovnik g. Primož Krečič, ki nas bo popeljal v svet Marijinih sporočil prek sporočil, ki jih je na 18. marec prejemala vidkinja Mirjana Dragičević-Soldo. Pridružite se nam in izvedeli boste, kaj nam Marija sporoča, kam nas vabi in kaj nas uči za življenje. V nadaljevanju boste v oddaji spoznavali sadove Medžugorja (po svetu in pri nas) in poslušali navdihujoče zgodbe in pričevanja. Na koncu pa vam bomo predstavili še kakšno zanimivost iz revije Mir – Odmev Medžugorja, ki izhaja vsak drugi mesec. Če revije še ne poznate, si starejše številke lahko ogledate na: http://www.medjugorje.si/revija-mir-odmev-medzugorja.html  Vabljeni, da se pridružite krogu naših bralcev ali da za revijo celo prispevate kakšno svoje pričevanje, spomin, razmišljanje.

Našo oddajo bomo zaključili s spodbudo in z vabilom k temu, da bi čim večkrat udejanjali sporočila in vabila Marije, Kraljice miru, v našem vsakdanjem življenju.

Veselimo se vaše družbe pred televizijskimi ekrani in vas lepo pozdravljamo.

Ekipa oddaje Glas Medžugorja
……………………….

Prav tako si lahko ogledate vse starejše oddaje tu:
https://www.youtube.com/user/medjugorjesi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja