Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. maja 2019:

“Dragi otroci, z materinsko ljubeznijo vas kličem, da bi s čistimi in odprtimi srci, s popolnim zaupanjem odgovorili na veliko ljubezen mojega Sina. Jaz poznam veličino Njegove ljubezni. Jaz sem ga nosila v sebi, hostijo v srcu, luč in ljubezen sveta. Otroci moji, tudi moje obračanje na vas je znamenje ljubezni in nežnosti nebeškega Očeta, velik nasmeh, napolnjen z ljubeznijo mojega Sina, klic k večnemu življenju. Kri mojega Sina je iz ljubezni prelita za vas. Ta dragocena kri je za vaše odrešenje, za večno življenje. Nebeški Oče je ustvaril človeka za večno srečo. Ni mogoče, da bi umrli vi, ki poznate ljubezen mojega Sina, vi, ki mu sledite.
Življenje je zmagalo, moj Sin je živ. Zato, otroci moji, apostoli moje ljubezni, naj vam molitev kaže pot, način širjenja ljubezni mojega Sina v najvzvišenejši obliki. Otroci moji, tudi ko poskušate živeti besede mojega Sina, molite. Ko ljubite ljudi, ki jih srečujete, širite ljubezen mojega Sina. Ljubezen odpira vrata raja. Otroci moji, od začetka sem molila za Cerkev, zato tudi vas, apostole moje ljubezni, kličem, da bi molili za Cerkev in njene služabnike, za tiste, ki jih je moj Sin poklical. Hvala vam.”
………………
2. 5. 2019.
Draga djeco, Majčinskom ljubavlju vas pozivam da čista i otvorena srca, s potpunim povjerenjem, odogovorite na veliku ljubav moga Sina. Ja poznam veličinu Njegove ljubavi. Ja sam ga nosila u sebi, hostiju u srcu, svjetlost i ljubav svijeta.
Djeco moja i moje obraćanje vama je znak ljubavi i nježnosti nebeskoga Oca, jedan velik smiješak ispunjen ljubavlju moga Sina, poziv na vječni život.
Krv moga Sina je iz ljubavi, prolivena za vas. Ta dragocjena krv je za vaše spasenje, za vječni život. Nebeski Otac je stvorio čovjeka za vječnu sreću. Nije moguće da umrete vi koji poznajete ljubav moga Sina, vi koji ga slijedite.
Život je pobijedio, moj Sin je živ. Zato, djeco moja, apostoli moje ljubavi, neka vam molitva pokazuje put, način širenja ljubavi moga Sina u najuzvišenijem obliku. Djeco moja, i kada pokušavate živjeti riječi moga Sina vi molite. Kada ljubite ljude koje susrećete širite ljubav moga Sina.
Ljubav je ta koja otvara vrata raja. Djeco moja, od početka sam molila za Crkvu, zato i vas, apostole moje ljubavi, pozivam da molite za Crkvu i njezine službenike, za one koje je moj Sin pozvao. Hala vam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja